Jouw Personal Trainer aan Huis

Adres

Agro Business Park 22
6708 PW Wageningen

Website https://www.jouwpersonaltraineraanhuis.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Onder professionele begeleiding trainen waar en wanneer je wilt: het is mogelijk met een personal trainer aan huis. Sedert 2007 ondersteunen Let's do it Personal Training en Your Health Personal Training particulieren en bedrijven om hun fitste zelf naar boven te halen.

Let’s do it is een initiatief voor en door vrouwen. Your Health is voor mannen en vrouwen. Wat beide gemeen hebben is dat er voornamelijk aan huis getraind wordt, en zo is Jouw Personal Trainer aan Huis geboren. Maar het is niet alleen mogelijk om thuis te trainen. Het kan eveneens op een door jou aan te stippen buitenlocatie. Denk bijv. aan een stadspark of bos in de buurt. Zo kun je gelijk ook een frisse neus halen. In tijden van lockdown is dit ideaal. Het is 100% coronaproof. En je kunt even je ogen laten rusten van al die Zoom en Teams meetings en jezelf tegoed doen aan hopelijk zonlicht en buitenlucht.

Een personal trainer is idealiter meer dan louter een training instructeur, maar ook een voedingsdeskundige en personal coach. Succes behalen, of dit nu afvallen is, een fit lichaam of meer energie, daar is meer voor nodig dan zo nu en dan een training. Het is een levenswijze en mindset. En zoals een gezegde gaat in de fitness wereld: abs are made in the kitchen. Onze personal trainers zijn eveneens bekwaam in het adviseren v.w.b. de juiste voeding. En, andere lifestyle factoren zoals kwalitatieve slaap. Mens sana in corpere sano. Ofwel in het Nederlands “Een gezonde geest in een gezond lichaam". Het is zo belangrijk met name in deze drukke digitale tijden om te trainen. Niet alleen voor een slank lichaam, maar ook voor je hersens. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat dagelijks sporten goed is voor je hersenen. Dit kost tijd, maar maakt je ook veel productiever. Het contra intuïtieve is, dat door tijd vrij te maken voor sport, je juist meer gedaan krijgt in een dag. Zie ook principe #7 ‘Sharpen the saw’ uit het boek De Zeven Gewoonten van management goeroe Stephen Covey. Of denk aan “het ommetje” van prof. Erik Scherder. Is wandelen wat te saai voor jou? Of kun je jezelf niet motiveren, en mis je een stok achter de deur? Dan is personal training aan huis een betere keuze. En laten we eerlijk zijn, niemand heeft een (Wo)Men’s Health cover waardig lichaam gekregen van louter 20 minuten wandelen per dag, mocht een strak lichaam een van je doelen zijn.

Onze trainers zijn dus meer dan louter fitness instructeurs, het zijn sparringspartners die je helpen om je algehele levenswijze en gevoel van welzijn naar een hoger plan te tillen. Nog een reden om wekelijks een afspraak in te plannen is de persoonlijke aandacht. Onze trainers raken bekend met jouw situatie en achtergrond. Goed bedoelde gratis adviezen zijn er genoeg te vinden in boeken en ook op het web. Maar vaak zetten deze geen zoden aan de dijk omdat de persoon die ze schrijft jou niet kent, en niet bekend is met jouw achtergrond. Bij Jouw Personal Trainer aan Huis ben je niet een nummertje zoals bij andere instellingen. Persoonlijke maatwerk aandacht staat voorop. We geloven dat je door deskundige 1-op1 begeleiding veel sneller resultaat kan boeken omdat iedere situatie anders is.

Het is ook mogelijk een duo training in te lassen. Bijvoorbeeld met je partner. Zo kun je samen werken naar een gezond en fit lichaam. En alsmede, niet geheel onbelangrijk, kunnen de personal training tarieven gedeeld worden, 2-voor-de-prijs-van-1.

Twijfel je nog? Vraag dan een kosteloze en vrijblijvende proeftraining aan om te kijken of er een ‘klik’ is.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Jouw Personal Trainer in Huis stelt mensen in staat om thuis te trainen. Zodoende blijft een autoritje naar de sportschool of studio bespaard. Onze personal trainers zullen waar mogelijk qua afstanden gebruik maken van duurzaam vervoer.

Onze partners