Jouwschoolfilm

Adres

Lichtboei 135
9732 JG Groningen

Telefoon 0648426057

Website http://www.jouwschoolfilm.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Jouwschoolfilm.nl is de ultieme oplossing voor de distributie van schoolfilms en meer….

Kies voor distributie van jouw afscheidsmusical, de jaarlijkse dansvoorstelling, het eindoptreden van jouw toneelvereniging voor Jouwschoolfilm.nl en maak het jezelf makkelijk, bespaar op kosten, lever een beter én een minder vervuilend product.

Scholen die gebruik maken van ons distributiesysteem leveren een bijdrage aan de vermindering van de milieubelasting. Met de traditionele werkwijze van nu verbruiken scholen gezamenlijk ongeveer 100.000 DVD’s (recordables) per jaar.

Die 100.000 DVD’s moeten allemaal geproduceerd worden (deels olieproduct), vervoerd worden naar de winkel, vervoerd worden naar de klant, gebrand worden én nog weer vervoerd worden naar de uiteindelijke gebruiker om vervolgens na enkele jaren bij het vuil te belanden waar deze weer verwerkt moet worden.  Onnodig en achterhaald!

Met een digitale film is dat allemaal niet meer nodig én kan men de film in een hogere beeldkwaliteit aanbieden, geschikt ook voor dat mooie HD beeldscherm die je thuis hebt staan.

Digitaal is de toekomst! We kopen ook geen Cd’s meer in de cd-winkel, geen boek meer in de boekenwinkel en gaan niet meer naar de videotheek voor een leuke film.

Jouwschoolfilm reikt bovendien alle tools aan om het distributieproces soepel te laten verlopen.

Daarnaast biedt Jouwschoolfilm ook nog aanvullende diensten zoals de filmmontageservice en een All-in pakket (inclusief camera)

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Voor onze bedrijfsvoering proberen wij uiteraard ook zo veel mogelijk rekening te houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op ons kantoor maken wij gebruik van uitsluitend groene energie en de servers waarop onze website en databases worden gehost staan in Amsterdam en draaien ook voor 100% op groene energie.

Op ons MVO verlanglijstje staat nog een bankwissel naar een bank die MVO ook hoog in het vaandel heeft staan. (vooralsnog is dit een té ingrijpende operatie helaas)

Twitter @jouwschoolfilm

Onze partners