Juizz Utrecht

Adres

Biltstraat 94-96
3572 BH Utrecht

Telefoon 030-8779192

Website http://www.juizz.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

JUIZZ, The Good Movement

Juizz is de 100% elektrische mobiliteitsspecialist. Juizz weet en kan alles op het gebied van elektrische tweewielers.

Juizz is een onafhankelijke multibrand leverancier. Alleen die merken en modellen die 'de Juizz-test' voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid doorstaan hebben, hebben wij in ons assortiment. Als enige multibrand leverancier vertegenwoordigen wij alle topmerken en hebben wij nieuwe modellen vaak als eerste in huis.

Het concept van de Juizzwinkels is uniek in Nederland: in onze showrooms aan de Overtoom 201-203 in Amsterdam, Biltstraat 94-96 in Utrecht, de Laan van Nieuw Oost Indië 108 in Den Haag en de Mariniersweg 38-42 in Rotterdam, kan iedereen kennismaken met elektrische twee- en driewielers. Alle merken en modellen kunnen worden getest en vergeleken.

Voor organisaties biedt Juizz een compleet E-mobiliteitsconcept waarmee alle zorgen uit handen worden genomen. Wij adviseren u op een objectieve wijze welk type elektrische (bak)fiets of scooter voor uw organisatie het meest geschikt is. Voor vrijwel ieder voertuig is het mogelijk om deze aan te passen in uw huisstijl, uiteraard verzorgt Juizz dit voor u. Verder kunnen wij zorg dragen voor het onderhoud, reparaties, accessoires, verzekering, aanvragen subsidies, voorlichting over fiscale voordelen en indien gewenst leasing van de voertuigen.

Een groot aantal bedrijven en overheden heeft al de voordelen ontdekt van elektrisch rijden. Veel van hen mogen wij tot onze klanten rekenen, waaronder diverse Hotels, Nationale Postcode Loterij, BDO accountants, VARA, BMW Nederland, Europcar, Deloitte, Q-park, diverse gemeentes (o.a. Diemen, Bergen, Amsterdam en Den Haag), Kyocera, Woonstichting De Key, Essent en diverse bouwbedrijven.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @JUIZZnl

Onze partners