Kaatje Katoen

Adres

Nudepark 126
6702 DX Wageningen

Telefoon 0317 310183

Website http://www.kaatjekatoen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Dat Kaatje zelf in de wieg lag is alweer twintig jaar geleden, maar al die tijd heeft de ontwikkeling van wasbare alternatieven voor wegwerpproducten zeker niet stilgestaan. Wasbare luiers van nu zijn een aantrekkelijke optie voor jonge ouders: mooie producten, goede kwaliteit en zowel duurzaam als financieel een fantastisch alternatief te midden van de wegwerpmaatschappij.

Samen met onze consulenten willen wij het begrip “wasbare luier” groot maken in Nederland en de vooroordelen de wereld uit helpen. Nieuwsgierig? Neem contact op met een consulent bij jou in de regio voor een gratis adviesgesprek met een ervaringsdeskundige. Op onze website vind je contactgegevens.

Voor goed advies en antwoord op je vragen ben je bij Kaatje aan het juiste adres.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1992

Milieubeleid

Naast ons doel om 500 kg luierafval per baby per luierperiode te besparen door wasbare luiers te promoten en ouders van gratis informatie en advies te voorzien, hebben wij voor ons bedrijf ook de volgende keuzes gemaakt:

  • Producten in ons assortiment zijn geproduceerd in gecontroleerde omstandigheden. Wij willen, net als onze klanten, het beste voor je baby en de tere babyhuid en kiezen daarom voor kwaliteitsproducten. Zowel onze luiers als babydoekjes en borstkompressen zijn vrij van schadelijke stoffen (Oekotex 100 gecertificeerd). Wel zo prettig voor producten die direct op de huid gedragen worden.
  • Zindelijkheid betekent een verdere besparing van luierafval, vandaar dat Kaatje ouders hier over informeert. Binnen het assortiment is er expliciet aandacht voor producten rondom zindelijkheid, zoals een boekje met tips & trucs en oefenbroekjes.
  • Verpakkingsmateriaal wordt zoveel mogelijk hergebruikt.
  • Wij voorzien Nederlandse gemeenten van informatie over wasbare luiers en welke impact dit kan hebben op de lokale afvalstromen.

Milieukeurmerken

Twitter @KaatjeKatoen

Onze partners