Kantoor4all Kantoormeubelen

Adres

Waterviolier 166
4823 MA Breda

Telefoon 0765419066

Website https://www.kantoor4all.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bent u op zoek naar hoogwaardige kantoormeubelen en accessoires voor uw bedrijf, school of overheidsinstelling? Kantoor4all is uw ideale partner! Als onderdeel van Planservice BV zijn wij dé groothandel in kantoormeubelen en projectmeubelen met een uitgebreid assortiment. Onze webshop biedt een ruime keuze aan duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Zowel kleine als grote bedrijven, particulieren en horecagelegenheden kunnen bij ons terecht voor een complete projectinrichting of een enkele kantoormeubel.

Ons aanbod is divers en omvat onder andere ergonomische bureaustoelen, functionele kasten en stijlvolle vergadertafels. Bij Kantoor4all geloven we in duurzaamheid en daarom bieden we ook milieuvriendelijke producten aan. Wij leveren niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Of u nu een klein of groot project heeft, wij zorgen voor een snelle en professionele levering.

Kijk voor meer informatie op onze website: Kantoor4all kantoormeubelen

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2023

Milieubeleid

Bij Kantoor4all hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het minimaliseren van onze impact op het milieu. We zijn betrokken bij de wereld om ons heen en willen bijdragen aan een gezondere planeet.

Onze kantoormeubelen worden op een milieuvriendelijke manier gefabriceerd. We streven ernaar om processen die negatieve effecten op het milieu kunnen hebben, zoveel mogelijk te verminderen. Bovendien zijn onze meubelen gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en vaak een tweede leven krijgen. We zorgen ervoor dat onze materialen zo duurzaam mogelijk zijn en dat afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

Onze missie is om onze klanten te helpen hun productiviteit te verbeteren door het creëren van een ergonomische en functionele werkomgeving. We weten dat kantoorwerk vaak gepaard gaat met gezondheidsklachten, en daarom onderzoeken we voortdurend deze problemen om ons assortiment daarop aan te passen. Onze kantoormeubelen zijn ontworpen om veilig en gezond werken te garanderen.

Tot slot zijn we actief als sponsor van sociale en milieu gerichte activiteiten. We sponsoren lokale voetbalverenigingen en stichtingen die zich inzetten voor een beter milieu. Op deze manier willen we bijdragen aan de natuur en onze directe omgeving.

Onze partners