Kantoormeubelencenter

Adres

Veemarktkade 8 / 6131
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon 076 - 8890466

Website https://www.kantoormeubelencenter.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kantoormeubelencenter.nl is een groothandel in kantoormeubelen, projectmeubelen en accessoires en maakt deel uit van Dyvinci BV. Het is ons doel om grote en kleine bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen een assortiment te tonen met een optimale verhouding tussen prijs, kwaliteit en service. Innovatief ondernemerschap, solide automatisering en productspecialisatie staan aan de basis van het succes.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Wij van Kantoormeubelencenter vinden het van belang om naast ondernemen ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. We zijn betrokken bij de wereld om ons heen.

Bij Kantoormeubelencenter bent u er zeker van dat het fabricageproces op een milieuvriendelijke wijze wordt uitgevoerd. Alle processen die negatieve effecten kunnen hebben op het milieu, proberen we zoveel mogelijk te verminderen. Daarnaast zijn onze kantoormeubelen gemaakt van zeer sterke materialen, waardoor ze jarenlang meegaan en vaak nog een tweede of derde leven krijgen. We zien er scherp op toe dat de materialen duurzaam zijn en vernietigen afval op een verantwoorde manier.

We hebben de missie om de productiviteit van onze klanten te verbeteren door het creëren en het produceren van een ergonomische en functionele werkomgeving. Kantoorwerk gaat helaas vaak gepaard met gezondheidsklachten. Daarom onderzoeken we deze gezondheidsklachten continue om vervolgens ons assortiment daarop aan te passen. Onze kantoormeubelen staan garant voor veilig én gezond werken.

Tot slot zijn wij zeer actief in de vorm van sponsoring. Van sociale activiteiten, zoals het sponsoren van plaatselijke voetbalverenigingen, tot stichtingen die een bijdrage leveren aan een beter milieu, zoals Trees for All. Op deze manier willen wij wat terug doen voor de natuur en onze directe omgeving. We kunnen met trotst zeggen dan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen inmiddels in het DNA van Kantoormeubelencenter zit.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Onze partners