Kees_ontwerpt | GreenHuus

Adres

Langstraat 32 Achthuizen
3256 AM Achthuizen

Telefoon 0187 632790

Website http://www.kees-ontwerpt.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kees is een multidisciplinair ontwerpbureau. Ontwerpen betekent voor Kees allereerst: heel goed luisteren. Luisteren naar de opdrachtgever en alle andere betrokken partijen. Wat is hetgeen wat onze opdrachtgever wil? Wat is de ‘vraag achter de vraag’?  Vervolgens luisteren we ook heel goed naar onszelf. Wat vinden wij ervan? Wat zegt onze ervaring? Klopt het wat de opdrachtgever wil, of zijn er betere oplossingen mogelijk? Over al deze kwesties moet je het gesprek aangaan. Ons vak is luisteren, aanvoelen, analyseren, ordenen en uiteindelijk het vertalen van de vraag naar een innovatieve oplossing.

Kees gaat altijd voor volhoudbare oplossingen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1995

Milieubeleid

Volhoudbaar.

Mocht er een rode draad in de projecten van Kees zijn dan is dat waarschijnlijk vooral dat deze volhoudbaar zijn. Volhoudbaar in de zin dat ze goed voor mens en milieu zijn. Er wordt gewerkt vanuit triple-P.

  • Eco-volhoudbaar (Planet) 
  • Soci-volhoudbaar (People) 
  • Fina-volhoudbaar (Prosperity)

Veelal wordt ontworpen vanuit de cradle to cradle gedachte en worden waar het kan biobased oplossingen gezocht of gevonden in productinnovaties. Dit laat zich zien in diverse duurzame samenwerkingen en zelfs het ondertekenen van Green Deals met de overheid

Twitter @kees_ontwerpt

Onze partners