Kerstpakketten idee

Adres

Staat 42
6031 EM Nederweert

Telefoon 0495 84 32 42

Website https://www.kerstpakkettenidee.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Op Kerstpakketten idee kan men kiezen uit ruim 800 kerstpakketten. De pakketten bevatten leuke en verantwoorde thema's zoals duurzaam of biologisch. Kies voor een biologisch kerstpakket en draag ook een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze pakketten bevatten biologische artikelen en houden tevens rekening met fair trade en ecologische aspecten.

Onverhoopt toch niet gevonden waarna je op zoek was? Maak dan gebruik van onze expertise en maak een afspraak voor een showroom bezoek. Tijdens dit bezoek gaan we een kerstpakket samenstellen wat volledig aansluit op jouw wensen. Ook thema's zoals duurzaam of biologisch kunnen meegenomen worden in het samenstellen van het juiste kerstpakket.

Heb je ook nog enkele zakenpartners die je wilt bedanken. Kijk dan ook eens naar de biologische wijnpakketten. De wijn is afkomstig van de beste wijnstreken uit Europa en is verpakt in luxe houten wijnkistjes.

Branche
Winkels
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Onze drijfveer voor duurzaam ondernemen wordt voortgezet en we zetten koers naar een CO2- en energie neutrale werkplek. Het pand bevat zonnepanelen en er wordt elektrisch gereden. Tevens houden we bij de inkoop van artikelen rekening met mens, milieu en eerlijk zaken doen.

Milieukeurmerken

Onze partners