Kewodak dé Dakmakers

Adres

Kalkovenweg 58
2401 LK ALPHEN AAN DEN RIJN

Telefoon 0172438332

Website https://www.kewodak.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Steeds meer bedrijven, instellingen, scholen en VVE’s ontdekken dat hun platte dak talloze kansen biedt voor verduurzaming. Met meer dan vijf en dertig jaar ervaring voegen de gecertificeerde specialisten van Kewodak | Dé Dakmakers waarde toe aan uw dak.

Denk bijvoorbeeld aan energiebesparende en koelende witte daken, groene daken, dakisolatie, zonnepanelen, of een combinatie daarvan. Kewodak en onze 24/7 serviceorganisatie Dé Dakmakers werken met de nieuwste en meest innovatieve concepten om de volle potentie van uw platte dak te benutten. Of u nu kiest voor reparatie, onderhoud of volledige transformatie, u profiteert van onze kennis, ervaring, gecertificeerde werkwijze en 10-jaars projectgarantie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1984

Milieubeleid

Door z’n vorm en oppervlakte biedt een plat dak kansen op het gebied van verduurzaming. Sommige organisaties kiezen voor vergroening en creëren daarmee een nieuw leefgebied (bijvoorbeeld voor pauzes). Andere kiezen voor zonnepanelen, een insectenhotel, bijenkasten of waterbuffering om de riolen tijdens regenbuien te ontzien

Wij willen voldoen aan de behoeften van huidige generaties zonder de mogelijkheden van volgende generaties te verkleinen. Daarom:

  • Werken wij actief aan de vermindering van het energie- en brandstofverbruik. Onze bedrijfs-/ werkruimte draait volledig op zonne-energie en daarop laden wij tevens onze elektrische voertuigen op.
  • Proberen we de afvalstroom te verminderen en hergebruik mogelijk te maken o.a. door een betere scheiding van afval.
  • Vragen wij leveranciers om goederen te leveren zonder (onnodig) verpakkingsmateriaal.
  • Verminderen wij onze reiskilometers door onze werkzaamheden op locatie zo goed mogelijk te concentreren en met elkaar mee te rijden.
  • Werken we inmiddels vrijwel geheel papierloos.

Twitter @kewodak

Onze partners