Kids First Mediation

Adres

Hoorne 13A
1911 BD Uitgeest

Telefoon 0251700263

Website http://www.kidsfirstmediation.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kids First Mediation is dé scheidingsbemiddelaar in de regio voor stellen die uit elkaar gaan en kinderen hebben. Snel, betaalbaar en goed scheiden met de belangen van de kinderen voorop. Je gaat immers scheiden van je partner, niet van je kinderen.

Of jullie er samen al bijna uit zijn, of in een vechtscheiding terecht zijn gekomen, meestal zijn er binnen 7 weken goede afspraken gemaakt. Een duurzaam goede relatie met je (ex) partner en alle ruimte voor jullie zelf om het ouderschap in te vullen zoals jullie dat graag willen.

Een scheiding is al lastig genoeg en daarom is het belangrijk dat jullie je niet ook nog druk moeten maken over de kosten. Bij Kids First Mediation is alles helder en transparant, zo ook de prijzen. Voor een vast bedrag vanaf € 750,- per persoon wordt alles geregeld bij scheiding.

Je kunt ook bij ons terecht voor de evaluatie van het ouderschapsplan, alimentatieberekeningen, samengestelde gezinnen problematiek en meer.

Bel voor een gratis en vrijblijvende kennismaking 0251-700263.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Kids First Mediation heeft als missie om vechtscheidingen de wereld uit te helpen. Een betere wereld voor onszelf en de volgende generatie. Daarom werken wij veel met fair trade producten. Zowel de koffie en thee zijn organic en fair trade, maar ook zoveel mogelijk de meubels, manden en speelgoed in de praktijk. Omdat Kids First Mediation een betere wereld voor iedereen nastreeft, worden soms belangeloos zaken aangenomen waarbij (een van beide) door welke omstandigheid  dan ook niet in aanmerking komt voor door de overheid gefinancieerde rechtshulp, maar dit wel nodig heeft.  

Twitter @kids1mediation

Onze partners