Kindvriendelijk.nu

Adres

Louise Henriettestraat 70
2595 TJ Den Haag

Telefoon 0641966704

Website https://kindvriendelijk.nu/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hét kindvriendelijke inspiratieboek

`Kinderen in Nederland een gelukkig, gezond en veilig leven bieden’ is onze missie. De basisvraag die we bij onze missie stellen: `Hoe zou de wereld eruitzien als ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen?'

Onze organisatie benadert een optimale ontwikkeling van ieder kind vanuit de thema's: duurzaamheid, gezondheid, ontwikkeling en leefomgeving in het belang van kinderen.

Met Hét kindvriendelijke inspiratieboek helpt onze organisatie ouders en opvoeders (juffen en meesters) op weg naar een bewust, gezond en natuurlijk leven voor een kind. Samen een groeipad bewandelen van meer bewustwording en zelfvertrouwen in onze samenleving! Ontdek hier de talloze kindvriendelijke ervaringen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Meer dan 130 organisaties en auteurs met kindvriendelijke verhalen, tips en weetjes presenteren zich in dit inspiratieboek aan ouders en opvoeders in het belang van kinderen.

Wie doen er zoal mee aan Hét kindvriendelijke inspiratieboek? Triodos Bank, 52wekenduurzaam, Schooldag van de duurzaamheid, Plastic Whale, ProVeg Nederland, de Kinderombudsman, de Kindertelefoon, Kinderrechten.nu, Defence for Children, Scouting Nederland, Staatsbosbeheer, NIBUD, NatuurWijs, Spacebuzz, Koos de Koala, Veilig Verkeer Nederland, Voedingscentrum, Rutgers, Trimbos-instituut, Politiekids, Kinderveiligheid, Kinderburgemeesters, ChildPress, Fun Forest, Koningsspelen, Campinkids, Bootcamp4Kids, BiOBUDDi, Bureau Jeugd en Media, Raad van de Kinderbescherming, Het Vergeten Kind, etc. En natuurlijk kindvriendelijke verhalen met onderwerpen zoals: yoga, reiki, meditatie, EMDR, NLP, cranio, kinderhomeopathie ademhaling, slaapcoaching voor kinderen.

Klik op deze weblink,

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners