Kingspan Insulation B.V.

Adres

Lorentzstraat 1
7102 JH Winterswijk

Telefoon 0543-543210

Website http://www.kingspan.com//nl/nl-nl/producten/isolatie/vacuum-resol-pir-isolatie

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kingspan Insulation produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen in heel Europa. Onze isolatieplaten leveren het hoogste rendement per vierkante meter vergeleken bij andere (traditionele) isolatiematerialen. Dit is dus de makkelijkste manier om aan het Bouwbesluit en de toekomstige bouweisen te voldoen!

Producten en toepassingen
Kingspan Insulation heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardig hardschuim isolatiemateriaal waaronder de Kooltherm en Therma isolatieplaten. Dit uitgebreide productassortiment is geschikt voor diverse toepassingen.

Assortiment
Naast de producten in het Kooltherm en Therma assortiment biedt Kingspan Insulation ook isoEasy, W'all-in-One en de Selthaan productgroepen.

Technische service
Naast hoogwaardig isolatiemateriaal bieden wij een uitstekende service en technische ondersteuning.U kunt met al uw vragen over isolatie terecht bij onze technische service. Onze experts staan klaar om antwoord te geven op uw vragen over energielabels, rc-berekeningen, dauwpuntberekeningen, afschotplannen of bestekteksten. Komt u er niet uit met uw detailtekeningen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Of u nu architect, verwerker, handelaar of consument bent; onze technische service spreekt uw taal en begrijpt uw wensen. Daarnaast komen wij graag op locatie om te praten over onze producten, om presentaties te geven of om te helpen bij de verwerking. Dit doen wij al meer dan dertig jaar. En met plezier!

U kunt onze technische service bereiken op het gratis nummer 0800-2525252 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.

Branche
Industrie
Werknemers

meer dan 250

Milieubeleid

Alleen een duurzaam, milieuvriendelijk materiaal hebben is niet voldoende. Ook het productieproces is een belangrijke indicator voor een bedrijf in hoeverre het duurzaam en milieuvriendelijk is. Het productieproces bij Kingspan Insulation is zeer energiezuinig. Zo voegen wij bijvoorbeeld geen water toe. En door de relatief lage densiteit wordt er een geringe hoeveelheid grondstoffen gebruikt. Ook het landgebruik wat nodig is voor de productie van Kingspan isolatieplaten is erg laag. De emissies tijdens de levensduur van de isolatieplaten behoren tot de laagste voor isolatiematerialen. In tegenstelling tot minerale wol vindt er geen verbranding plaats en is de warmte die wordt opgewekt gering.

Milieukeurmerken

Twitter @KingspanIns_NL

Onze partners