Klimaatgroep Holland

Adres

Odenseweg 8
9723 HA Groningen

Telefoon 050 547 04 00

Website http://www.klimaatgroepholland.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Een optimaal binnenklimaat van A tot Z: Klimaatgroep Holland heeft alles op het gebied van hoogwaardige klimaatbeheersing in eigen huis: ontwerp, advies, productie, installatie en service & onderhoud. 

Onze klimaatoplossingen (voor eigenlijk alles behalve woningen) zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met branchepartijen. Met de input uit deze dagelijkse praktijk zetten wij onze kennis en expertise op een praktische manier in. Dit leidt tot eigenzinnige oplossingen, waarvan wij de werking borgen. 

Rapportage en sturing vinden plaat op basis van het welbevinden van de gebruiker, energie, comfort en luchtkwaliteit. Dit maakt onze werkwijze unit en onze klanten structureel tevreden. Onze 24/7 meldkamer borgt de prestaties van elke installatie.  

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Met onze slimme klimaatsystemen zijn wij voorlopers in energiezuinige technologie. Zo behaalt onze klant met onze innovatieve oplossingen voor een optimaal binnenklimaat een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot en carbon footprint. 

Onze klimaatoplossingen verwarmen, koelen en ventileren vraaggestuurd en decentraal. Dit levert naast een optimaal binnenklimaat in de betreffende ruimte ook een aanzienlijke energiebesparing op. 

Integratie met onder meer zonwering en verlichting zorgen voor verdere optimalisering en samenwerking tussen de verschillende gebouwfuncties. 

Monitoring leert ons waar eventuele verdere verbeteringen ten aanzien van energieverbruiken liggen.

Twitter @Klimaatgroep

Onze partners