Klokkenshop

Adres

Masselinklaan 2
7065 AG Sinderen

Website https://www.klokkenshop.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met Klokkenshop trachten we het beste assortiment klokken toegankelijk te maken voor een breder publiek. Klokken kunnen in principe overal gekocht worden. In warenhuizen, discount stores. Maar vaak zijn dit niet het soort klokken die echt sfeer en karakter toevoegen aan je inrichting. Veel mensen denken dat design klokken duur zijn of lastig te vinden. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn.

Bekijk voor een overzicht van een producten onze website https://www.klokkenshop.com/wekkers/.
Waarom gaan voor een wekker die u alleen wekt? Dat kan de smartphone immers ook wel. De wekkers die wij aanbieden, voornamelijk analoge wekkers, voegen ook karakter toe aan de slaapkamer.

Bij Klokkenshop is het in principe mogelijk om via alle betaalmiddelen een aankoop te doen, of dit nu iDeal, credit kaart of PayPal is. Verzending is zonder kosten wanneer het order bedrag boven de 75 Euro is.

Op alle klokken en wekkers is standaard 2 jaar garantie van toepassing. Mocht uw klok na deze periode niet meer goed werken ook dan kunt u nog een beroep op ons doen. Wij zijn gediplomeerd klokkenmaker, en tot dusver zijn we in staat geweest alle klokken aangedragen door klanten te repareren. En zelfs klokken elders verkregen kunnen we doorgaans weer terug in werkzame staat krijgen.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Klokkenshop stimuleert consuminderen. Dit doet zij door alleen klokken aan te bieden van de hoogste kwaliteit. Klokken die beduidend langer mee gaan. Wanneer een klok toch onverhoopt niet meer naar wens functioneert. Dan kan Klokkenshop de klok repareren. Klokkenshop is een gediplommeerd klokkenmaker met meer dan 35 jaar praktijkervaring en tevens kent Klokkenshop de connecties met fabrikanten zodat het verkrijgen van lastig te vinden doch belangrijke onderdelen geen probleem is.

Onze partners