Klomps Bouwbedrijf

Adres

Meniststraat 2
7091 ZZ Dinxperlo

Telefoon 0315 - 657000

Website http://www.klomps.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Klomps bouwbedrijf bouwt al jarenlang in diverse branches. Seriematige woningbouw of uw unieke woning, het bouwen is een vertrouwenszaak. We denken met u mee en nemen u veel regelwerk uit handen. Met onze kennis, aanpak en uitvoering realiseren we ook uw woning op hoog niveau.

Bijzondere gebouwen vergen een bijzondere aanpak. Zo hebben we diverse bedrijfspanden, schoolgebouwen en zorginstellingen ontwikkeld. Door in een vroeg stadium te participeren, kunnen we snel in het voortraject inzicht geven in de vorm, de uitvoering en de kosten. Resultaat is uiteindelijk een zo inzichtelijk mogelijke, efficiënte uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw voor bedrijf, zorg of onderwijs.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1913

Milieubeleid

Dat Klomps bouwbedrijf zich inzet om topprestaties te leveren blijkt uit de wijze waarop het bedrijf zich voorbereidt op de toekomst.

De medewerkers van het bedrijf volgen de opleiding ‘Duurzaam en Energiezuinig bouwen’. Daardoor zal de benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van thermisch isoleren, de detaillering volgens het ‘Passief Huis’ concept en de technische installaties op hoog niveau aanwezig zijn. Dit geldt voor zowel de engineers als de medewerkers die de woningen op de bouwplaats realiseren.

Uiteindelijk zal Klomps bouwbedrijf aan de opdrachtgever kunnen aantonen dat de woningen inderdaad luchtdicht en energie neutraal zijn geworden.

Twitter @BramKlomps

Onze partners