Koekbakkerij Nanning

Adres

Pascalstraat 4
7701 SE Dedemsvaart

Telefoon 052-3615051

Website http://www.koekbakkerij-nanning.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bakkerij Nanning is een specialiteitenbakkerij voor ontbijtkoek. In onze bakkerij maken we naast verschillende soorten ontbijtkoeken ook kruidkoeken en boerencakes van ambachtelijke kwaliteit. Iedere dag maken we alle soorten en leveren deze af bij onze klanten, zodat de consument een zo vers mogelijke koek aantreft in het schap.

Onze bakkerij is een familiebedrijf dat in 1928 is gestart door overgrootvader. Sinds 1993 is het bedrijf gespecialiseerd in koekproducten. Onze bakkerij is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste bakkerij in het verse koeksegment. Momenteel werkt de vierde generatie in de bakkerij met een gemotiveerd en goed opgeleid team van bakkers en medewerkers.

Onze recepten zijn gebaseerd op de recepturen van overgrootvader en zijn waar nodig aangepast aan smaak en wens van onze klanten.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Wij vinden het belangrijk om koek te maken met zorg voor de natuur, de mens en het milieu. Daarom werken we met grondstoffen waarbij het duidelijk is waar ze geteeld zijn en die geen schade aanbrengen aan de natuur of aan het milieu. We kiezen -waar mogelijk- voor grondstoffen uit Nederland en Europa en werken met grondstofleveranciers die ons daarin versterken. Zo gebruiken we in onze cake bijvoorbeeld bewust scharrel-ei en zijn onze dozen voorzien van het FSC kenmerk.

In onze bakkerij werken we aan duurzaamheid door steeds efficiënter en met minder gebruik van energie te produceren. We gebruiken onder andere de restwarmte van onze ovens als warmtebron voor andere processen.

Onze partners