Kuiper Schuttingen

Adres

Jan van Goyenlaan 174
5702 BG Helmond

Telefoon 06 24887116

Website https://www.kuiperschuttingen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kuiper schuttingen plaatst door heel Nederland en België schuttingen voor: particulieren, bedrijven én nieuwbouw projecten. Wenst u een schutting te laten plaatsen? Bjorn kuiper van Kuiper schuttingen garandeert u de best mogelijke prijs kwaliteit verhouding!

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Duurzaam: Kuiper Schuttingen
Bij Kuiper schuttingen leveren wij hoogwaardige en duurzame schuttingen. Onze tuinafscheidingen zijn vervaardigd met duurzame materialen, waardoor deze vele jaren meegaan. Wel hebben sommige materialen meer onderhoud nodig dan andere. Hout blijft bijvoorbeeld het mooist als het één keer in de vijf jaar gebeitst wordt. Hierdoor ziet de schutting er niet alleen weer als nieuw uit, ook de levensduur wordt met jaren verlengd.

Kies voor duurzaam
Een duurzame schutting is pas écht duurzaam als er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Onze kwalitatieve tuinafscheidingen passen perfect in dit plaatje. De materialen douglas en beton gaan namelijk ontzettend lang mee. Ze zijn verder goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden en blijven een mooie uitstraling houden.

Onze partners