Kyotolease B.V.

Adres

Pearyweg 19
4462 GT Goes

Telefoon 0113-237958

Website http://www.kyotolease.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kyotolease is de toonaangevende groene leasemaatschappij van Nederland. Wij geloven dat mobiliteit en economische groei samen kunnen gaan zonder het milieu onnodig te moeten belasten. Wij maken ons daarom sterk voor milieuvriendelijke mobiliteit gefinancierd met groen geld van de Triodos Bank.

Geschiedenis
Oprichter van Kyotolease, Hans Braamse, was in 2000 als ICT-ondernemer op zoek naar een groener alternatief voor zijn bedrijfsmobiliteit. Bij zijn bestaande leasemaatschappij bleek dit niet mogelijk en er was ook geen alternatieve aanbieder te vinden. Hiermee was het idee een groene leasemaatschappij te starten geboren. Na twee jaar onderzoek werd in 2004 de eerste auto namens Kyotolease omgebouwd als testauto op puur Plantaardige olie. Het wagenpark werd al snel uitgebreid met onder andere E85 en biogas alternatieven. In de afgelopen jaren is het aanbod sterk gegroeid en stelt Kyotolease bedrijven in staat duurzame en groene mobiliteit toe te passen.

Visie
Kyotolease gelooft dat we zorgvuldig met onze leefomgeving om moeten gaan. Door groene autoleasing willen we bijdragen aan het terugdringen van CO2-uitstoot om het broeikaseffect stop te zetten. We geloven in een wereld waarin mobiliteit en economische groei samen kunnen gaan zonder het milieu te belasten met deze uitstoot. Onze doelstelling is Nederland te vergroenen door bedrijven, overheden en andere organisaties te motiveren over te stappen op groene mobiliteit.

Groen
Kyotolease geeft graag het goede voorbeeld in écht groen ondernemen. Uiteraard bieden wij alleen milieuvriendelijke auto’s aan. Met een selectie van zo’n 200 modellen is er altijd een geschikte auto. Maar wij voeren ons groen beleid verder door tot in de puntjes. We zijn CO2 neutraal door middel van CO2 compensatie, werken samen met diverse groene leveranciers en partners. Ons kantoor wordt voorzien met stroom opgewekt door zonnepanelen en werken we alleen met groen drukwerk.

Financiering
Kyotolease heeft in haar financieringsbehoefte een duidelijke en overwogen keuze gemaakt voor Triodos Bank. Deze groene bank voorziet als enige in alle financiering voor Kyotolease. Als duurzame voorloper in de bankenwereld is de Triodos Bank al jarenlang een zeer hechte partner van Kyotolease.

Karakter
Naast het groene karakter hecht Kyotolease veel waarde aan servicegerichtheid. Door de korte lijnen en persoonlijke aanpak zorgt Kyotolease voor een constante service. De medewerkers van Kyotolease hebben een groen hart en zijn constant op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen van groene lease én duurzame mobiliteit. Daarnaast vinden we het belangrijk te laten zien dat duurzaamheid niet betekent dat je in hoeft te leveren op comfort óf alleen bereikbaar is voor bedrijven met een hoog budget. Groen leasen is voor iedereen mogelijk en wij vertellen u daar graag meer over!

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @Kyotolease

Onze partners