Kyotolease B.V.

Adres

Steenloperstraat 8
4451 GA Heinkenszand

Telefoon 0113561984

Website http://www.kyotolease.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

KyotoLease is een landelijk opererend milieuvriendelijk bedrijf dat laat zien dat er bestaansrecht is voor een leasebedrijf dat uitsluitend auto`s verhuurt die rijden op alternatieve brandstoffen. Kyotolease bewijst dat het mogelijk is om milieuvriendelijk auto te rijden zonder dat ingeleverd hoeft te worden op zaken als luxe, comfort en rijplezier. En wat misschien nog belangrijker is: dit hoeft niet meer te kosten dan bij een normale leasemaatschappij. Onze prijzen zijn concurrerend en onze service is uitstekend. Wij hebben reeds vele tevreden klanten.

Kyotolease heeft een breed scala aan milieuvriendelijke auto's. Zo verhuren wij auto's op E85 (bio-ethanol), Puur Plantaardige Olie, Aardgas, Hybride en Elektrische motoren. Daarnaast hebben wij een continue testprogramma waarin wij nieuwe mogelijkheden wat betreft duurzame mobiliteit onderzoeken en testen.

In onze visie bestaat het alternatief voor benzine en diesel nog niet. Maar dat betekent niet dat we nu niets kunnen doen. De auto's die Kyotolease nu aanbiedt, zijn een tussenoplossing om de CO2-uitstoot de komende 10 tot 15 jaar te reduceren. Automobiliteit zonder CO2-uitstoot in de gehele value chain is ons uiteindelijke doel.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @Kyotolease

Onze partners