La Casita Vakantiehuizen

Adres

Het Slot 27
3981 KB Bunnik

Telefoon +31 30 656 72 92

Website https://lacasita.com/nl/vakantie-andalusie

Locatie

Bedrijfsprofiel

La Casita is een reisorganisatie met een prachtig vakantiepark in Zuid-Spanje. Naast het vakantiepark heeft La Casita ook nog vele luxe accommodaties. De vakantiehuizen hebben (bijna) allemaal privé zwembad en volledige privacy. De vakantiehuizen zijn erg geschikt voor gezinnen met kinderen die willen genieten van rust en privacy. De prijs/kwaliteitsverhouding is één van de beste t.o.v. andere grotere reisaanbieders die weinig kwaliteit aanbieden. Dit is dus ook niet te vergelijken.

Naast de vakantiehuizen ben je dichtbij de drukke badplaatsen van de Costa del Sol, als je wil genieten van zon, zee en strand. Op het vakantiepark heeft La Casita ook nog een eigen restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Er zijn ook nog verscheidene thema-avonden zoals een tapas-avond, flamingo-avond of een paella-avond. 

Met een huurauto kun je nog het binnenland van Andalusië intrekken. De auto's kun je gewoonweg huren bij La Casita. De stad Malaga ligt om de hoek (zo'n 15 minuten rijden) en Sevilla is een uur rijden vanaf de Casita's van La Casita.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2001

Milieubeleid

De accommodaties worden voorzien van warm water door middel van de zonnepanelen die op de daken van de vakantiehuizen liggen. Hierdoor worden alle vakantiehuizen voorzien van warm water. Een zonneboiler zet via een collector op het dak zonlicht om in warmte en verwamt daarmee de vloeistof (een combinatie van water en antivries) die door leidingen in de zonnecollector loopt. 

Tot slot worden de vakantiehuizen omringt door groen, en verzorgt door een slimme beregeningsinstallatie. Hierdoor kan ieder onbezorgd genieten van de groene buitenomgeving.

Onze partners