LAB51

Adres

Tivolistraat 50
5000 AB Tilburg

Telefoon 013-5458018

Website http://www.lab51.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

LAB51 Sustainable Marketing
LAB51 is het enige duurzame online marketingbureau van de Benelux en wij werken voornamelijk voor merken en organisaties die maatschappelijk betrokken ondernemen. 

Wij creëren al meer dan 15 jaar duurzame marketingcampagnes en slaan een brug tussen sustainability en profitability. We zijn betrokken vanaf de strategie tot en met de ontwikkelingsfase en de daadwerkelijke uitvoering van de campagne. Hierdoor ontzorgen we een organisatie vanaf het begin tot aan het eind.

Wat we concreet doen is als volgt:

- Het opzetten van een social media campagne;
- Ontwikkelen van een website of landingspagina;
- Campagne voor fondsenwerving;
- Een infographic voor bewustwording van een bepaald probleem;
- Activeren van een groep influencers of bloggers;
- Het meten en analyseren van een campagne.

Dit leidt tot meer leads, hogere omzet, meer donateurs of gedragsverandering bij je doelgroep.

Sustainable Marketing Model
LAB51 heeft het Sustainable Marketing Model ontwikkeld. Dit model is speciaal ontwikkeld voor duurzame organisaties of organisaties met een duurzame boodschap. Het is de perfecte basis voor het ontwikkelen van een marketingcampagne waarbij het een houvast biedt voor het implementeren van de juiste marketingstrategie binnen je organisatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1997

Milieubeleid

Het is onze missie om het meest duurzame marketing bureau van de Benelux te zijn. Daar hoort uiteraard een duurzame agenda bij. Wij hebben duurzame agendapunten opgesteld die wij in de komende jaren willen realiseren en al gerealiseerd hebben. Het is ons doel om in 2020 een volledig duurzaam beleid te voeren op het gebied van People, Planet en Profit.

Bekijk hier onze duurzame agenda: www.lab51.nl/Duurzame-agenda

Twitter @lab51marketing

Onze partners