Lakshmi - Bio Eco Cosmetics

Adres

Middelweg 93
2241 AP Wassenaar

Telefoon 070-5179588

Website http://www.lakshmi.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Lakshmi Import brengt sinds 1997 beauty producten op de Nederlandse markt die zich richten huidverbetering en holistisch werken. Het holistisch werken is gebaseerd op de duizenden jaren oude Ayurvedische leer. In deze leer staan de verschillende manieren beschreven hoe wij als mens moeten functioneren in het Omniversum. Wij als mens worden altijd door verschillende omgevingsfactoren beïnvloed, zoals de seizoenen, voeding, gewoontes, leefomstandigheden en leeftijd. De kennis uit de Ayurvedische leer helpt ons om zo goed mogelijk met deze verschillende omgevingsfactoren om te gaan. Lakshmi Italië heeft 25 jaar geleden een bijzondere, unieke en effectieve productenlijn ontwikkeld voor huidverbetering en om holistische te werken op de geest. Door de oude wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie uit het Oosten te combineren met de moderne wetenschap uit het Westen van natuurlijke biologische producten is er een unieke productenlijn ontstaan om lichaam en geest in een beter balans te brengen.

Innerlijke welzijn en huidverbetering

LAKSHMI kijkt daarom niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieper liggende oorzaak(de kern), om zo behandelingen, producten en advies op maat te kunnen geven en de problemen bij de wortel op te lossen (holistisch) en de verhouding in ieders persoonlijke constitutie(Vata-Pitta-Kapha)in balans te brengen en te herstellen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1997

Milieubeleid

De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid en samenhang met de natuur. Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen. Een biologische productiemethode houdt in dat er bij elke stap rekening gehouden wordt met het gehele ecosysteem. Er worden geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) gebruikt, en de productiemethode voldoet aan strenge criteria om het milieu, mensen en dieren te beschermen.

De producten van Lakshmi worden aan de hand van de strenge criteria van de biologische productiemethode geproduceerd, en zijn gecertificeerd door het ICEA (Instituut voor Ethische en Milieu Certificatie). Lakshmi maakt bij de productie alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten verkregen uit op biologische en biologisch-dynamische wijze geteelde planten of wilde planten, waaronder: phyto-extracten, essentiële oliën en bloemenwater uit aromatische planten. Lakshmi producten zijn zeer huidvriendelijk, bevatten een plantaardige emulgator en 100% koudgeperste plantaardige oliën.

Onze partners