Lamberink Makelaars Leeuwarden

Adres

De Eenhoorn 4
8932 NX Leeuwarden

Telefoon 058 310 0000

Website https://lamberink.nl/vestigingen/leeuwarden

Locatie

Bedrijfsprofiel

Heeft u een makelaar in Leeuwarden nodig? Kies dan voor Lamberink. Na 20 jaar actief te zijn als Woonaccent Makelaars Friesland, behoren wij nu tot Lamberink. We zijn ontstaan als familiebedrijf, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een makelaardij met 14 vestigingen verspreid door Noord-Nederland. De klant staat bij ons op de eerste plaats. Met ons enthousiaste team gaan we tot het uiterste om een goede deal voor u te sluiten, wanneer u besluit een woning te kopen of te verkopen. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in hun eigen dienst. Zo beschikken wij over verkoopmakelaars, aankoopmakelaars en bedrijfsmakelaars in Leeuwarden. Oftewel een volledige dienstverlening. 

Heeft u vragen over financiële diensten? Schakel dan de hulp in van onze hypotheekadviseurs, taxateurs of verzekeringsspecialisten. We helpen u graag met al uw vragen door u inzicht te geven in de mogelijkheden binnen uw persoonlijke situatie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze makelaardij in Leeuwarden.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke maar ook een spannende aangelegenheid. Meestal staat er immers nog geen voorbeeldwoning ter inspiratie en moet u het in de regel doen met een brochure of verkooptekening. Daarnaast kunt u vragen hebben inzake energiezuinig en duurzaam bouwen, een technisch bestek, de ins en outs van een nieuwbouwfinanciering of hoe zit het met vergunningstrajecten en met bouw- en opleveringstermijnen. Verspreid over Noord-Nederland biedt Lamberink nieuwbouwprojecten aan. Vaak zijn we in het beginstadium al betrokken bij nieuwe bouwplannen: zo kunnen wij u ook informeren over projecten die nog in voorbereiding zijn.

Onze partners