Landgoed ISVW

Adres

Dodeweg 8
3832 RD Leusden

Telefoon 0334650700

Website http://www.landgoedisvw.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Welkom bij Landgoed ISVW. Een groene en centraal gelegen vergaderlocatie nabij Utrecht.

Ons vergader- en conferentiecentrum ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie. De ISVW heeft een maatschappelijke opdracht, alle inkomsten uit het horecabedrijf komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte bijna 100 jaar geleden is opgericht.

Waarom Landgoed ISVW?

  • Geen winstoogmerk
  • Desgewenst complete eventorganisatie
  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeren en station-shuttle
  • Groen en centraal gelegen
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1917

Milieubeleid

Landgoed ISVW is gecertificeerd met het label Green Key Goud. In april 2011 hebben we het Keurmerk Goud in ontvangst genomen. Green Key is een internationaal erkend milieukeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, dat een drietal gradaties onderscheid: Brons, Zilver en Goud. Hoe milieuvriendelijker het hotel, hoe hoger de gradatie.

Binnen de ISVW komt dit onder andere tot uiting in het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, LED-verlichting en het actief scheiden van afval om het milieu zo min mogelijk te belasten en het energieverbruik zo veel mogelijk terug te dringen. Daarnaast is ruim 60% van de voeding verantwoord en/of biologisch.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen hebben we verschillende maatregelen genomen, en zullen we die blijven nemen. Het is voor ons altijd vanzelfsprekend geweest dat onze gasten en medewerkers kunnen genieten van een schone en gezonde leefomgeving. 

Milieukeurmerken

Twitter @groenlandgoed

Onze partners