LEAP24

Adres

Spoetnik 10
3824 MG Amersfoort

Website https://www.leap24.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Leap24 vinden we dat schone mobiliteit voor iedereen beschikbaar moet zijn.
Wij geloven dat ondernemers de overstap naar elektrisch rijden voor bestel- en vrachtwagens alleen succesvol kunnen maken als de continuïteit van hun business gegarandeerd wordt.

Sinds de start van Leap24 in 2021 hebben oprichters Pelle Schlichting en Ferry Bosgra maar één doel voor ogen: de overstap naar schone mobiliteit zo makkelijk mogelijk maken. Onze ambitie is dat Leap24 hiervoor in de toekomst het basisnetwerk verzorgt in heel Noord-West Europa, met goed bereikbare en ruim opgezette laadstations op bedrijventerreinen.

Wij doen er elke dag opnieuw alles aan om onze ambitie waar te maken. Niet met kleine stapjes maar dagelijkse sprongen naar een betere wereld. Zodat een succesvolle én duurzame toekomst voor elke ondernemer in Nederland en daarbuiten verzekerd is.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2021

Milieubeleid

Onze laadstations zijn met liefde ontwikkeld en vormgegeven. Wij bieden je een comfortabele plek tijdens het snelladen in een omgeving die we zo groen mogelijk maken. We hebben onze laadstations bewust de vorm van een boom gegeven. Dit verbeeldt onze ambitie om de wereld een stukje duurzamer te maken.

We kopen groene stroom in van Nederlandse wind- en zonprojecten. Daarnaast streven we naar duurzame energieopslagmogelijkheden die bijdragen aan een stabiel energienetwerk.

Onze laadstations worden gebouwd vanuit een modulaire insteek, waardoor het makkelijk is om duurzame aanpassingen te doen zonder waste. Wij streven ernaar om de bouw van onze laadstations waar mogelijk volledig circulair te maken.

Twitter leap24eu

Onze partners