Ledoffice

Adres

Dr. W. Nijestraat 76
2064 XD Spaarndam

Telefoon 023-3040201

Website http://www.ledoffice.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf op het gebied van LEDverlichting en aluminium LEDprofielen en hebben de ambitie om kwalitatief goede led producten voor een zeer aantrekkelijke prijs te leveren. U vindt onze producten in bedrijfshallen, winkels, kantoren en bij particulieren. Onze producten blinken daarbij uit in hoge lichtopbrengst en duurzaamheid wat u terugziet in onze garantieafspraken.

Wij bieden uitsluitend CE en ROHS gecertificeerde producten. Daarmee garanderen wij een hoge kwaliteit LED-diodes, elektronische componenten, samenstellingen en eindproducten. Alle producten die wij aanbieden zijn primair vervaardigd om energiebesparing en bescherming van het milieu te realiseren.

Wij kiezen er voor om geen merklozen producten te leveren. Onze leveranciers zijn wereldleiders in de ontwikkeling en verspreiding van LED technologie. Daarom zijn onze producten altijd van een op en top technlogisch niveau. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die hun producten wereldwijd verkopen en die ook opereren in Europa.
LED office is dealer van:

LEDsOn
Ontwikkelaar en producent van aluminium LEDprofielen met een hoge kwaliteitsstandaard en afwerking.

V-TAC
Producent van een breed pakket LEDproducten en wereldspeler met een uitgebreid distributienetwerk in meer dan 50 landen op alle continenten.

MeanWell
LED-voedingen van MeanWell zijn betrouwbaar en beschermd tegen opspattend water of volledig waterdicht en hierdoor zeer geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Voor nadere informatie kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-3020401 of per mail info@ledoffice.eu

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Door middel van het het adviseren in, en in de markt zetten van; een breed pallet van extreem zuinige verlichtingsproducten, draagt LedOffice een steentje bij in de reductie van het globale energieverbruik.

Onze partners