Legamaster B.V.

Adres

Kwinkweerd 62
7241 CW Lochem

Telefoon 057 325 74 33

Website https://www.legamaster.com/nl/home/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 60 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Legamaster maakt deel uit van de edding groep en deelt als zodanig het strategische belang dat edding hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij onderschrijven eddings visie op mensenrechten, kinderarbeid, discriminatie, milieu en duurzaamheid. De MVO-principes van Legamaster worden uiteengezet in onze Gedragscode.

Het concept van MVO gaat veel verder dan de plaatselijke impact van onze activiteiten; het strekt zich tevens uit tot de uitgebreide toeleveringsketen van Legamaster. Wij erkennen onze maatschappelijke positie en stellen derhalve eisen aan onze zakenpartners en onze eigen organisatie ten aanzien van Legamasters producten en dienstverlening.

Wij zien MVO als een continu proces van verbetering en aanpassing in een steeds veranderende omgeving. Ons doel is MVO verder te ontwikkelen als een systematisch en doorlopend proces om zinvolle veranderingen te waarborgen op de belangrijkste vlakken van MVO: People, Planet en Profit, ofwel op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

Legamaster is van start gegaan met het MVO-traject en zal initiatieven blijven implementeren om zijn inzet voor MVO te bewijzen en de daad bij het woord te voegen.

Twitter LegamasterNL

Onze partners