LIMM Recycling

Adres

Ploeggang 6a
8431 NG Oosterwolde

Telefoon 0516851160

Website https://limmrecycling.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

LIMM Recycling helpt uw bedrijf met duurzaam ondernemen. Bij ons is het namelijk mogelijk om duurzame koffiebekers in te kopen. Door te kiezen voor deze duurzame bekers krimpt de afvalstapel van uw bedrijf. Wij gebruiken een handig voorraadbeheersysteem. Gebruikte bekers worden verzameld in displays, die wij op het juiste moment legen. Tegelijk brengen we dan nieuwe bekers. Dit alles doen we natuurlijk met voertuigen die niet op fossiele brandstoffen rijden.

Onze duurzame koffiebekers zijn er van plastic en karton. Ze zijn 100% recyclebaar en worden geproduceerd in Europa. Geen lange, milieuvervuilende transportlijnen dus. Tegelijk is het mogelijk om duurzame papieren roerstaafjes te bestellen, die eveneens 100% recyclebaar zijn. Onze bekers zijn een alternatief voor wegwerp bekers, maar vervangen bij veel bedrijven ook juist herbruikbare bekers van bijvoorbeeld glas. De vaatwasser hoeft dan niet langer te draaien, wat ook niet onbelangrijk is voor het milieu.

Ons inzamelsysteem voorkomt dat gebruikte bekers bij het afval belanden, zodat we zeker weten dat elke beker gerecycled kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van recyclebare koffiebekers? We vertellen u graag meer. Het is in ieder geval een eenvoudige eerste stap om te beginnen met duurzaam ondernemen. Kijk snel op onze website of neem contact op, we beantwoorden graag al uw vragen over duurzame koffiebekers!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

  • LIMM Recycling maakt 100% recyclebare producten;
  • Het voorraadbeheersysteem voorkomt dat producten bij het afval belanden;
  • Alle producten worden gemaakt in Europa.

Onze partners