Linova

Adres

Gelderhorst 12
7207 BH Zutphen

Telefoon 0575-542300

Website http://www.linova.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

LinovaVerf & Bladgoud

Respect voor historie & passie voor de toekomst

Linova is al jaren (sinds 1990) toonaangevend in de verkoop van natuurverf en wij doen dit met overtuiging. We adviseren, stimuleren, testen en distribueren de producten die wij goed vinden.

Wat zijn de voordelen, wat zijn de nadelen, wanneer wel en wanneer misschien niet, of evt. in combinatie met een regulier product, hoever kan je gaan?

Wij zetten ons in voor alle betrokkenen; Voor onze leveranciers, opdrachtgevers en natuurlijk de verwerkers van onze producten.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en inspireren en dit doen wij met veel liefde en plezier voor het schildersvak.

Linova is leverancier voor bedrijven, winkeliers, scholen en instellingen. ’s Morgens besteld en de volgende dag in heel Nederland en België geleverd. Altijd voor een schappelijke prijs en tegen zeer geringe of zonder leveringskosten.

Wij voeren o.a. de merken Aquamaryn, Stoopen&Meeûs, Emente, Rolsma, Evert Koning, Eco100, Uula, Claytec, Boonstoppel, DecorGold, JustPaint en nog véél meer.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1990

Milieubeleid

Wat wij doen aan duurzaamheid:

Linova

Lino = lijnolie

Nova= nieuw

Lijnolie is de basis van veel producten binnen de natuurverf. Dit wordt gemaakt van vlas . Vlas is een regionaal, schoon en herwinbare plantaardige grondstof. Dit maakt vlas een van de meest duurzame grondstoffen van dit moment.

Nieuw staat bij Linova voor vernieuwing, meegaan met de tijd en dus zeker meegaan met de vernieuwingen binnen de duurzaamheid.

Onze partners