LNO drukkerij BV

Adres

Jannewekken 11
4301 HH Zierikzee

Telefoon 011-1453535

Website http://www.lno.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

DesignDB is een robuust WebToPrint systeem van de tekstBeeld Groep, waarvan LNO onderdeel is.

Met het systeem kun je huisstijlen bewaken, drukwerk en advertenties opmaken en bestellen, maar ook algemeen promotiemateriaal online beschikbaar stellen. Snel, eenvoudig, makkelijk, en nooit meer discussie over gebruik van de juiste logo's en huisstijl!

De online PDF-proef geeft een betrouwbare indruk van het eindresultaat. Met het optionele goedkeuringsprotocol kan drukwerk decentraal opgemaakt en besteld worden en daarna door een daartoe bevoegd persoon worden goedgekeurd.

Het gebruikersbeheer is zeer uitgebreid en regelt o.a. toegang tot afbeeldingen en logo's en het uploaden ervan. Het systeem is meertalig en daardoor bij uitstek geschikt voor multinationals.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

LNO heeft veel kennis van de hightech grafische wereld en weet deze kennis effectief te benutten voor een beter milieu en duurzaamheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor LNO een continu proces waarbij de bedrijfsvisie op duurzaam ondernemen verankerd is in alle bedrijfsprocessen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu (Planet), de menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (People), gericht op duurzaamheid en continuïteit (Profit).

Duurzaam heeft ook betrekking op de keuzes van materiaal en toepassingen.

Verschillende inspirerende cases over papier en innovatie zijn te vinden op De Monsterkamer.

De Wereld van Papier is ook een interessante bron voor ideeën en mogelijkheden.

Behoud en verbetering van het milieu is voor jou en je organisatie belangrijk. Daarbij ondersteunen we graag door samen je drukwerkpakket te analyseren en na deze quick scan concreet over inkoop van duurzaam drukwerk te adviseren.

LNO biedt deze service belangeloos en vrijblijvend – voor een betere leefomgeving!

Onze partners