Locaties met Meerwaarde(n)

Adres

Ypendael 22
3743 AW Baarn

Telefoon 06 15 40 49 45

Website http://locatiesmetmeerwaarde.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Op Locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Vergaderlocaties en eventlocaties, die maatschappelijk verantwoord ondernemen met meer waarden voor natuur, cultuur en mens.

Locaties met Meerwaarde(n) doen méér dan alleen geld verdienen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed (culturele locaties).

Je vind er ook allerlei tips en inspiratie voor het nog maatschappelijker, socialer en duurzamer organiseren van een bijeenkomst.

Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

De locaties die bij ons op de website staan, doen allemaal iets bijzonders op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan zijn op het gebied van:

Cultuur: de locatie heeft een maatschappelijke en/of culturele functie heeft voor de omgeving. Bijvoorbeeld (inter)culturele ontmoetingen organiseert of mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt in een wijk of stad. Of gevestigd is in cultureel erfgoed.

Natuur: een locatie werkt extra duurzaam te werken of schenkt op andere zichtbare manieren bijzondere aandacht aan milieu en natuur.

Mensen: sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking.

Onze partners