Logge

Adres

Edisonbaan 12
3439 MN Nieuwegein

Telefoon 06 51613158

Website http://logge.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Logge is van oudsher een familiebedrijf dat in 1973 is opgericht door de vader van de huidige eigenaren Jaap en Tim Logge.

Logge maakt voor bedrijven en particulieren inrichtingen en meubilair op maat. Basis is altijd de wens en de unieke specificaties van de klant. Daarnaast ontwikkelt Logge zich momenteel snel op het gebied van duurzaamheid en circulaire kantoorinrichting. Zij ontwerpt duurzame kantoorinrichtingen met materialen die zoveel mogelijk en op een mooie en efficiënte manier gerecycled worden.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1973

Milieubeleid

Jaap en Tim Logge stippelden een toekomst pad uit voor Logge. Een toekomst die er lang niet altijd even rooskleurig uitziet voor onze aarde en onze nakomelingen. Jaap en Tim hebben daar een duidelijke visie over; Logge wil de wereld mooier, gelukkiger en beter maken. Een concrete bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving en een mooie, leefbare wereld achterlaten voor de kinderen van deze wereld. Om dat te realiseren, beseften zij dat we als mens duurzamer moeten gaan werken, leven en produceren. Zuinig zijn op de aarde en respectvol omgaan met de grondstoffen die zij biedt. Ook op gebied van kantoorinrichting. Een grote ambitie waarin Logge een actieve rol wil spelen: Logge is daarom de weg ingeslagen richting een circulaire wereld.

Milieukeurmerken

Onze partners