Lotika

Adres

Postbus 570
4100 AN Culemborg

Telefoon 0345518760

Website http://www.lotika.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elk seizoen vind je bij Lotika weer mooi ondergoed en sokken in trendy kleuren en prints waar je blij van wordt. Sokken met dierenprints, vogeltjes en bloemetjes, stoere fietsers of leuke stippen en streepjes maken van je dag meteen een feestje!

Bamboe is lief voor je huid

Bamboestoffen zijn zijdezacht en erg sterk. De stof is heerlijk zacht op je huid en dus heel comfortabel om te dragen. Bamboe is van nature een antibacteriële stof. Ook mensen die allergisch zijn of een gevoelige huid hebben kunnen probleemloos bamboe dragen. Bamboe is ook UV-werend en beschermt tegen de zon. Bamboe is een lichaamsisolator: het houdt je koeler in de zomer en warmer in de winter. Bamboekleding is sterk en antistatisch en kreukt weinig. Het is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine en droogt snel.
Kortom, bamboe is de ideaal en comfortabel voor ondergoed en sokken!
Bij Lotika vind je bamboe ondergoed en sokken van de merken Thought en Bamboo Basics

Bamboe is milieuvriendelijk

Bamboe is een grassoort die makkelijk te verbouwen is, een meter per dag groeit en alleen zonlicht nodig heeft. De bamboeplant is snel tevreden en heeft weinig water en ruimte nodig. En ook kunstmest, herbiciden en pesticiden zijn niet nodig. Bamboe neemt grote hoeveelheden koolmonoxide (CO2) op en produceert tot 35 % meer zuurstof dan een andere plant van dezelfde omvang.

Naast bamboe verkoopt Lotika ook ondergoed en sokken van fairtrade bio katoen. Je kan voor veel mooie merken bij Lotika terecht. Alle merken waarmee samengewerkt wordt staan voor het maken van kleding met respect voor mens, milieu en dieren.

Kijk voor meer informatie op www.lotika.nl

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2006

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter @Lotika_NL

Onze partners