LOUANE

Adres

Prinses Margrietlaan 34
2969 BE Oud-Alblas

Telefoon 06 13 74 62 63

Website https://louane.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Comfortabel zitten in jouw favoriete tuinmeubels met kussens die net zo ‘groen’ zijn als jouw tuin? LOUANE produceert hoogwaardige tuinkussens en loungekussens die 100% harmless zijn. Voor buiten hebben we een geweldig mooie collectie en ook voor binnen. Gemaakt met liefde voor mens en natuur met de beste materialen die de aarde ons te bieden heeft.

Nergens vind je mooiere kwaliteitsstoffen
Maak bijvoorbeeld kennis met onze geweldig mooie stof GOTS gecertificeerd linnen. GOTS staat voor ‘Global Organic Textile Standard’ en is één van de meest strikte standaarden voor biologisch textiel. Met alle aandacht voor duurzaamheid en een controleerbare keten. Dat voelt heerlijk zorgeloos! Linnen is zeer UV-bestendig en houdt net als jij van zon. Regenbui op komst? Breng de kussens dan naar binnen. Zo blijven ze lang mooi. Of kies voor de buitenzijde van jouw kussen de stof EcoWeave. Een Europese, duurzaam geproduceerde nylon stof. Weersbestendig en verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Toe aan een nieuwe set binnenkussens bijvoorbeeld voor je eetkamerstoelen? Dan kun je naast linnen ook kiezen voor GOTS gecertificeerd katoen in vrijwel iedere gewenste kleur!

De natuur verzorgt de inhoud van onze kussens
Weleens de inhoud van standaard kussens bekeken? In de kussens van LOUANE vind je zeker géén chemische, schadelijke troep zoals schuimrubber, polyether of foam. Nare kunstjes van fabrieken die op de lange termijn ons milieu veel schade aandoen. LOUANE werkt alleen met pure materialen voor de vulling van haar kussens zoals Texelse schapenwol, 100% ECO-latex en kokos. Volledig gifvrij, daar ga je met een gerust hart op zitten. Ook worden onze kussens fair geproduceerd, met de hand en vol aandacht voor een mooie afwerking in ateliers in Nederland.

Personaliseer jouw kussens
Speciale maatwerk wensen? LOUANE denkt graag met je mee. Van andere maatvoeringen voor jouw kussens tot een unieke bedrukking via ons borduuratelier op jouw kussens. Een familiewapen laten borduren met hoogwaardige ECO-garen op jouw kussens? Geen probleem. Laat je creativiteit de vrije loop en informeer ons over jouw plannen!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

LOUANE produceert duurzame design kussens voor binnen en buiten. Met materialen die de natuur ons te bieden heeft en fair geproduceerd in ateliers in Nederland.

Milieukeurmerken

Onze partners