Lucinda Camera - Goldea Health

Adres

Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Telefoon 020 262 3336

Website https://www.goldea-health.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Goldea Health is een Nederlandse aanbieder van biologische en luxe voedingssupplementen, die zich naast duurzame supplementen tevens richt op het verlenen van hoogwaardige service en passend advies voor haar klanten.

Goldea Health is opgericht door ondernemer Lucinda Camera. Als directeur van Goldea Health inspireert Camera anderen om met hulp van gezonde voeding en plantaardige supplementen gezond te leven. Dit doet ze mede vanuit haar eigen passie voor een gezonde leefstijl.

Lucinda Camera

Lucinda Camera studeerde in 2012 af aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij Small Business & Entrepreneurship studeerde. Na haar afstuderen werkte ze onder andere voor een distribiteur van schoonheidsproducten en zette ze in 2015 haar eigen familievriendelijke horecagelegenheid op. In 2020 begon Camera haar huidige onderneming: Goldea Health.

De kracht van Goldea Health komt onder andere terug in het logo, waar de kolibrie – een kolibrie is een sterke vogel, altijd op zoek naar de beste voeding - symbool staat voor het bedrijf. Een belangrijke drijfveer voor Lucinda Camera is ‘women empowerment’, waarmee ze naast kracht ook klasse wil uitstralen.

Exclusiviteit en gebruiksgemak

Goldea Health zet in op volledig biologische ingrediënten voor de voedingssupplementen, in tegenstelling tot veel andere aanbieders van supplementen. Veel gebruikers zijn er niet van op de hoogte dat voedingssupplementen schadelijke stoffen kunnen bevatten. Alles wat Lucinda Camera met Goldea Health aanbiedt is echter volledig vegan en is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke studies.

Behalve duurzaamheid staat ook gebruiksgemak hoog in het vaandel bij Lucinda Camera en Goldea Health. Zo worden de voedingssupplementen maandelijks thuisbezorgd in een gebruiksvriendelijke verpakking, dat door de brievenbus past. De supplementen zijn allemaal afzonderlijk verpakt, waardoor ze tot aan het gebruik afgesloten blijven. Dit voorkomt degradatie van het product. Op deze manier vormt Goldea Health een balans tussen hoogwaardige producten en gebruiksgemak voor iedereen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2020

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners