Lumeco

Adres

Grotenoord 7
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon 078 6818444

Website https://lumeco.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Welkom bij Lumeco, wij zijn een verlichtingsbedrijf én installateur met milieubewuste verlichtingsoplossingen. Het energiezuinig maken van uw huidige TL armaturen is onze specialiteit. Door uw armaturen aan te passen in plaats van te vervangen blijven een hoop afval en kosten bespaard.

Als Social Enterprise werken wij tijdens de installatie samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij vanuit een overtuiging, maar ook omdat we het leuk vinden. Heeft u 50 TL armaturen of meer? Dan bieden wij u een totaalpakket. Alles van A tot Z wordt voor u opgepakt. Van lichtberekeningen en advies tot subsidieafhandeling en afval recycling. Bereken nu uw voordeel met onze online besparingstool!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

U kunt het energieverbruik en de CO2 uitstoot van uw verlichting met gemiddeld 65% reduceren. Zo wordt de afvalstroom beperkt tot een minimium en heeft u voor ongeveer een derde van de nieuwprijs topkwaliteit LED verlichting.

Het ombouwen van verlichtingsarmaturen is arbeidsintensief maar bestaat uit veel eenvoudige en repeterende handelingen. Wij zetten altijd mensen in van een sociaal werkbedrijf uit uw regio. Hierdoor krijgt uw verduurzamingsproject ook een lokale maatschappelijke meerwaarde.

Nadat we uw armaturen hebben omgebouwd, kunnen we de CO2 uitstoot van het resterende verbruik berekenen. Deze uitstoot compenseren we door het aanplanten van nieuwe bossen met onze partner Trees for All. Als enige in Nederland bieden wij u klimaatneutrale verlichting.

Grote bedrijven als TNO, Volvo en DSM maar ook vele gemeenten zoals Rotterdam en Oud Beijerland gingen u voor.

Twitter @lumecobv

Onze partners