Lumeco LED Professionals

Adres

Grotenoord 7
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon 078 6818444

Website https://lumeco.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds 2009 is Lumeco zowel leverancier als installateur van verlichtingsoplossingen voor de zakelijke markt. Verduurzaam en verbeter uw verlichtingsinstallatie of laat uw verlichtingsprobleem door ons oplossen.

Bij ons krijgt u een ander licht op de zaak. We komen met nieuwe oplossingen. Verrassende manieren om te vernieuwen, te verduurzamen, en materialen opnieuw te gebruiken en zo kosten te besparen, zonder op kwaliteit in te leveren.

We werken efficiënt, innovatief en sociaal verantwoord. Wij kijken anders, wij denken anders en we doen anders. Sinds het ontstaan van Lumeco hebben we een voortdurende drang om te onderzoeken hoe het anders en beter kan.

Daarom komen wij met Een ander licht op de zaak.

  • Circulaire verlichting op 6 manieren
  • Light as a Service geen lampen maar licht
  • DALI-lichtmanagementsystemen voor uw ‘Smart Building’
  • Biodynamische verlichting voor een prettige leer- en werkomgeving

Wij werken voor eindgebruikers, installateurs en adviseurs. Verduurzaam bijvoorbeeld uw kantoorverlichting en realiseer een energiebesparing tot 90%.

Bezoek voor meer informatie onze website en bereken zelf uw mogelijke energiebesparing of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

U kunt het energieverbruik en de CO2 uitstoot van uw verlichting met gemiddeld 65% reduceren. Zo wordt de afvalstroom beperkt tot een minimium en heeft u voor ongeveer een derde van de nieuwprijs topkwaliteit LED verlichting.

Het ombouwen van verlichtingsarmaturen is arbeidsintensief maar bestaat uit veel eenvoudige en repeterende handelingen. Wij zetten altijd mensen in van een sociaal werkbedrijf uit uw regio. Hierdoor krijgt uw verduurzamingsproject ook een lokale maatschappelijke meerwaarde.

Nadat we uw armaturen hebben omgebouwd, kunnen we de CO2 uitstoot van het resterende verbruik berekenen. Deze uitstoot compenseren we door het aanplanten van nieuwe bossen met onze partner Trees for All. Als enige in Nederland bieden wij u klimaatneutrale verlichting.

Grote bedrijven als TNO, Volvo en DSM maar ook vele gemeenten zoals Rotterdam en Oud Beijerland gingen u voor.

Twitter @lumecobv

Onze partners