LumenEco BV

Adres

Koriander 35
7892 AA Klazienaveen

Telefoon 0591-632888

Website http://www.lumeneco.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

MTC-LumenEco B.V.
Groothandel in duurzame LED oplossingen, ontwikkelt, produceert, importeert en distribueert een breed assortiment aan innovatieve, hoogwaardige en duurzame (LED) verlichtingsoplossingen. De handelsnaam van MTC-LumenEco B.V. is LumenEco.

MTC-Ditems
MTC-LumenEco is een onderdeel van MTC-Ditems, een industriële dienstverlener met kantoren in Duitsland, Nederland, Roemenië, China en Taiwan. 

Verlichtingsassortiment van LumenEco
Ons LED assortiment is zeer breed en geschikt voor toepassingen voor functionele verlichting zowel binnen- als buiten, reclame- en lichtbakken, decoratieve- en architectuurverlichting. Daarnaast leveren wij klantspecifieke producten voor alle vormen van vervangingslicht. Alle lichtoplossingen zijn modulair, waardoor klantspecifieke wensen meegenomen kunnen worden. Ondanks deze hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van klantaanpassingen kunnen deze oplossingen worden geproduceerd als een volumeproduct.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Waarom kiezen voor LED verlichting?

Innovatieve, hoogwaardige en duurzame led verlichtingsoplossingen zijn de kernwaarden voor LumenEco. Met respect voor het milieu en met op LED gebaseerde lichtoplossingen zetten we een belangrijke stap voorwaarts in het realiseren van onze doelstellingen. Bij onze (led) lichtoplossingen kijken wij naar de duurzaamheid van de LED’s. Dit wordt vaak als belangrijkste aspect gezien ten aanzien van een laag energieverbruik. Maar er zijn daarentegen nog volop andere aspecten die wij van belang achten, zoals: afvalreductie, recyclebaarheid van het product en de verpakking, minder verbruik van materialen en grondstoffen en het effect op de praktijk van ontwerpen en bouwen.

Duurzaam ontwerp
Het toepassen van LED techniek ondersteunt het duurzaam ontwerpen op verschillende manieren.

LED verbruikt minder energie dan de meeste andere lamptypen, gaat langer mee (en dat betekent minder vaak vervangen en dus minder afval), is kwikvrij en kan worden ondergebracht in speciale armaturen die zijn ontworpen voor gemakkelijker demonteren en recyclen.

Voor architecten betekent “LED” een grotere ontwerpvrijheid, omdat de LED techniek veel minder ruimte inneemt dan alle overige lichtbronnen.

Twitter @Lumeneco

Onze partners