Lux Systems BV

Adres

M.C. van Voordenstraat 12
1483 GB De Rijp

Telefoon 0299-675041

Website http://www.luxsystems.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Lux Systems is een bedrijf dat ruime ervaring heeft in led-producten. Wij werken samen met gelijkgestemde leveranciers en installateurs in heel Nederland die aan onze hoge eisen kunnen voldoen.

Lux Systems laat de klant profiteren van onze samenwerking met onze partners en leveranciers.

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ombouwen naar Led. Daarnaast proberen wij zo verantwoord mogelijk te ondernemen. Zo werken wij met gecertificeerde en door ons uitgekozen leveranciers, hebben we afspraken met We Care voor ons afval en werken we samen met Baanstede reintegratie. Deze duurzame aanpak is gebaseerd op het uitgangspunt dat iedereen op dezelfde wijze werkt aan kwaliteit, efficiëncy en continuïteit. Door transparantie in alle schakels van de logistieke keten houden wij onze overheadkosten zo laag mogelijk. Dit voordeel delen wij altijd met onze relaties. Vanaf juni 2015 bieden wij een Led-overstapplan aan voor scholen, bedrijven en organisaties waarbij geen investeringen vooraf nodig zijn.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Met vertegenwoordigers in productielanden China en Polen kunnen we efficient en op componentenbasis bestellen. Wij bepalen hoe een lamp eruit moet zien. We hebben strenge eisen t.a.v. milieu, verpakking, transport en afvalbeheer. We delen graag onze kennis op het gebied van led-verlichting en toepassingen via social media en aan installateurs, klanten en geinterresseerden.

Twitter @LuxSystemsBV

Onze partners