Lux Systems B.V.

Adres

De Volger 26
1483 GA DE RIJP

Telefoon 0648795796

Website https://www.luxsystems.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn uw specialist in ledverlichting voor bedrijven

Wij ontwerpen een lichtplan op maat met behulp van onze lichtontwerpsoftware DIALux. Deze software helpt ons om uitgebreide lichtberekeningen te maken. Lux Systems voorziet uw project of bedrijf van nieuwe energiezuinige verlichting, die voldoet aan alle wettelijke gestelde eisen én waarbij u minimaal vijf jaar garantie krijgt. Onze focus ligt op het leveren van een hoogwaardig product voor een zeer scherpe prijs.

Energiezuinige verlichting

Lux Systems biedt een groot assortiment ledverlichting voor bedrijven aan. Dit aanbod bestaat uit meerdere merken, leveranciers en in verschillende prijsklassen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies bij aanschaf van ledverlichting voor uw bedrijf. Hierbij houden wij rekening met uw specifieke wensen. Zowel op het gebied van advisering, levering, installatie en onderhoud bent u bij Lux Systems aan het juiste adres. Wij streven naar de meest energiezuinige verlichting voor uw bedrijf! Met ons lichtplan verlaagt u gegarandeerd uw maandelijkse lasten van energie en onderhoud!

Neem contact met ons op

Naast het geven van deskundig advies, verzorgen wij ook de installatie. Producten leveren wij direct uit voorraad, of maken wij voor u op maat. Wilt u dat de installatie buiten winkeltijden, kantoortijden of werktijden plaatsvindt? Met onze flexibele, ervaren en goed opgeleide monteurs is dit geen probleem. Lux Systems uit De Rijp staat voor kwaliteit en service. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor ledverlichting voor bedrijven? Wilt u bijvoorbeeld tl-verlichting laten vervangen? Neem dan contact op voor een afspraak en meer informatie over energiezuinige ledverlichting voor uw bedrijf. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners