LuxImprove

Adres

Weihoek 10D
4416 PX Kruiningen

Telefoon 0113 60 31 18

Website http://www.luximprove.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

LUXimprove is de exclusieve distributeur van het merk Optiled. Optiled is afkomstig van het wereldwijd toonaangevende concern Light Engine, en heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van LED verlichting.

Naast Optiled werken wij uitsluitend met kwaliteitscomponenten van o.a. Cree, Lumileds en LG. Dit zorgt voor de zekerheid dat onze producten langdurig mee gaan en de hoogste kwaliteit leveren in alle mogelijke omstandigheden.

De ruime keuze aan binnenverlichting wordt tevens aangevuld met professionele buitenverlichting. Het assortiment bestaat o.a. uit verlichting voor industriële doeleinden en straatverlichting.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Werken met het oog op de wereld van morgen. We bedenken innovatieve oplossingen in LED-verlichting om een duurzame toekomst te garanderen. Dit doen we door te kiezen voor producten die geen giftige stoffen bevatten en een lange levensduur hebben. Waarbij bovendien een betrouwbare kwaliteit voorop staat. We recyclen onze lampen (Wecycle) en zorgen voor CO2 reductie door verminderd gebruik van energie. LuxImprove kiest voor een milieuvriendelijke, positieve en duurzame toekomst.

Twitter @LUXimprove

Onze partners