Mango Mobility B.V.

Adres

Veemweg 10
3771 MT Barneveld

Telefoon 0800 - 2002

Website http://www.mangomobility.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elektrisch rijden is de toekomst. Mango Mobility is al meer dan tien jaar dé elektrische mobiliteitsspecialist van Nederland. Het bedrijf richt zich op de markt voor micromobiliteit (vervoersmiddelen tot 45 km/u). De naam Mango is ontstaan uit de combinatie 'man go': mens in beweging. Naast het grote assortiment scootmobielen, biedt Mango een ruime keus in elektrische scooters, elektrische fietsen, elektrische steps en elektrische auto’s aan. Voor zowel de particulieren als de zakelijke markt.

Mango heeft winkels door heel Nederland. Zo heet Mango u van harte welkom in de winkel in Almelo, Amsterdam, Baarn, Barneveld, Brielle, Den Helder, Gorinchem, Haarlem, Haren, Hardenberg, Oud-Beijerland, Rotterdam, Venlo en Wateringen.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Alle producten van Mango Mobility zijn 100% elektrisch en, zoals de naam al zegt, zetten aan tot lichamelijke beweging bij personen in een grote leeftijdscategorie: van 16 tot 96 jaar!

Het streven van Mango Mobility is iedereen aan elektrisch vervoer te helpen. Dit leidt namelijk tot een schonere leefomgeving en maakt het gebruik van vervoer goedkoper. En iedereen helpen houdt in: afstemmen op de behoefte van verschillende doelgroepen die gebruik kunnen maken van e-vervoersmiddelen. Dat betekent een breed assortiment met scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische auto's, elektrische steps, elektrische brommobielen en elektrische scooters. 

Naast het milieuaspect is het voor bedrijven fiscaal aantrekkelijk medewerkers een elektrisch vervoersmiddel aan te bieden. 

Twitter @MangoMobilityBV

Onze partners