Mannenbox

Adres

Kompasweg 39
1825 LT Alkmaar

Telefoon -

Website http://mannenbox.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Op zoek naar een origineel cadeau voor hem, maar ben je het zat om het internet af te struinen?

Hij weet geen cadeau te vragen en zegt dat hij “alles al heeft”, waardoor jij met het probleem zit opgezadeld. Wij vinden dat het afgelopen moet zijn: geen geld, stropdas of waterkoker als cadeau voor zijn verjaardag, maar een Mannenbox! Mannenbox is een origineel cadeau voor hem in verschillende thema’s, passend bij elk type man. Daarbij kun je denken aan bier cadeau in de vorm van een Hangover box of een cadeau voor een mannelijke reiziger in de vorm van een Adventure box. De boxen zijn gericht op verschillende typen mannen, waardoor je altijd een origineel cadeau vindt wat bij hem past. De cadeauboxen worden niet ingepakt met strikjes en lintjes, maar bestaan uit robuuste boxen van resthout die je moet openbreken met een (meegeleverd) breekijzer. Dat is pas uitpakken als een kerel!

Mannenbox.com is altijd op zoek naar nieuwe, gekke, grappige en vooral originele cadeaus voor mannen. Deze proberen wij samen te brengen in bijzondere cadeauboxen, met als grootste uitdaging om een cadeau geven weer leuk te maken. Pas als de ontvanger weken later nog enthousiast is, is onze missie geslaagd!

Over Mannenbox.com
Een cadeau geven moet niet als een verplichting voelen vinden wij. Het is een fantastische manier om een boodschap over te brengen en dat moet leuk zijn! Daarom doen wij ons uiterste best om de voorpret op Mannenbox.com al te laten beginnen. Onze missie is een andere manier van geven creëren, met originele cadeaus voor mannen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Voor de productie van onze houten boxen werken wij intensief samen met sociale werkplaatsen in Nederland. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Door samen te werken met sociale werkplaatsen, worden mensen in hun kracht gezet en wordt ieders talent benut. Mensen die voorheen aan zichzelf twijfelden en nog nooit gereedschap hadden aangeraakt, maken en bedrukken nu de houten boxen van Mannenbox. Een kleine stap die kan bijdragen aan hun terugkeer in de maatschappij.

Onze partners