MARA blu

Adres

Catharinastraat 42
4901 GR Oosterhout

Telefoon +31 6 52661921

Website http://www.marablu.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

MARA blu is een Nederland eco-bewust label met stylish stoere tassen met een rauw randje. Met vrouwentassen én mannentassen, mooie producten voor je interieur en accessoires als kussens en portemonnees. 

Stoere tassen, met passie en vakmanschap door ambachtsvrouwen gemaakt en met de hand vervaardigd in Nederland. Inmiddels ontwerpt Mara al jaren succesvol dames- en herentassen en bijbehorende life-style accessoires. Veel bewondering heeft ze voor robuust & stevig leer, onregelmatigheden die authenticiteit benadrukken, natuurlijke glans … Je voelt het al ... passie!

Startend met tijdloze designs, snijden ambachtsvrouwen met de hand patronen uit hoogwaardig leer om daarna in elkaar gezet te worden tot tas. De afwerking gebeurt in het atelier te Oosterhout.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

MARA blu koopt leer in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië. In West-Europagelden strenge eisen mbt het milieu. Daar voldoen alle bedrijven aan waar MARA blu haar leer en andere materialen van betrekt. 
De verwerking van het leer gebeurt handmatig, dus zonder machines, met oog voor hergebruik van 'afval' (dat hebben we bijna niet!) en met de grootste zorgvuldigheid en respect voor het materiaal.
De productie van tassen behoeft geen chemicaliën en vindt plaats in Nederland, in de omgeving van Oosterhout, daardoor geen grote CO2 footprint. 

Twitter @marablu_com

Onze partners