Marcels Green Soap

Adres

Eindenhoutstraat 28
2012 ML Haarlem

Telefoon +3123 5422 304

Website https://www.marcelsgreensoap.com/nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het verhaal van Marcel’s Green Soap begon met een helder moment van inzicht: dat gootsteenkastje vol met agressieve, chemische spullen...dat moest toch anders kunnen. Een schoon huis én een schone wereld. Als alleenstaande vader van drie dochters, was Marcels huis de perfecte plek om te experimenteren. Milieuvriendelijke zeep, en als je toch bezig bent, maak dan gelijk iets dat écht lekker ruikt. Het avontuur was begonnen.

Marcel lust geen plastic soep!

Marcel’s Green Soap is het eerste merk met flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Op deze manier halen wij meer plastic op dan dat we zelf verbruiken en helpen wij bij het terugdringen van de plastic soep. Wel de fles weer bij het plastic afval gooien als je hem leeg hebt. Of navullen natuurlijk!

Een dag niet gepoetst is een dag niet geleefd!

Elk product van Marcel’s Green Soap bevat geen parabenen, zuren, ammonia, chloor of kleurstof. Allemaal stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, je huis of je lichaam. In plaats daarvan gebruiken we natuurlijke ingrediënten. Want wat goed is voor de natuur, is ook goed voor jou!

Wij maken geen gebruik van dieren om onze producten te testen. Ook weten wij dat onze leveranciers geen dierproeven gebruiken. Marcel’s Green Soap is veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren. Daarnaast zijn al onze producten 100% vegan!

Pas op: als je eenmaal begint met schoonmaken, kun je niet meer stoppen

De producten van Marcel’s Green Soap beloven je 3 dingen:
1. het ruikt fantastisch: geuren uit de natuur, essentiële oliën, unieke combinaties
2. heerlijk in gebruik: maakt echt goed schoon, zacht en verzorgend
3. eco-friendly: 100% plantaardig, 100% vegan, flessen van 100% gerecycled plastic

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @MarcelGreenSoap

Onze partners