Maskerade OGP Rotterdam

Adres

Stationssingel 91B
3033 HG Rotterdam

Telefoon 06-20403498

Website http://www.maskeradebouw.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Om betaalbaar en vooral ook kwalitatief hoogstaand te bouwen is het noodzakelijk om anders te gaan bouwen. Dit gebeurt op basis van het scheiden van KASKO en INBOUW, waarbij het KASKO geheel industrieel wordt geproduceerd op basis van de “automotive” aanpak zoals bij de productie van auto’s , computers noem maar op. MASKERADE assembleert geprefabriceerde elementen op de bouwplaats en speelt daarbij in op de basis eisen van een “automotive”aanpak. Van der Breggen architecten heeft in nauw overleg en met gebruikmaking van de know how van toeleveringsbedrijven/fabrikanten de Maskerade bouwmethode in de afgelopen 25 Jaar ontwikkeld tot een uitgekristalliseerd concept.

Als basismateriaal voor de MASKERADE bouwmethode is gekozen voor hout, een hernieuwbare grondstof. De constructieve en bouw fysische eigenschappen van hout hebben bij deze keuze een belangrijke rol gespeeld. De overige bouwmaterialen zijn zoveel mogelijk bio-based gerelateerd.

PREFABRICAGE

In de houtfabriek worden de elementen voor de FLEXVLOER, de gevels, de bouwmuren en de daken geprefabriceerd. In de fabriek worden de kozijnen, de isolatiematerialen, de leidingen en voor zover mogelijk de afwerkingsmaterialen tot montage gerede elementen gemaakt. In de betonfabriek worden ondertussen de prefab heipalen en funderingsbalken gemaakt. Bij een bedrijf voor prefab product worden de badkamers en toiletten geprefabriceerd en in totaliteit aangeleverd op de bouwplaats. De installatie voor verwarming, warm water, elektra, energieopwekking enz. worden ook geprefabriceerd aangeleverd.

MONTAGE

MASKERADE staat voor een perfecte afstemming en logistiek van de betrokken toeleveringsbedrijven/fabrikanten. Het montagebedrijf verzorgt het leggen van de fundering, het monteren van de opbouwelementen en de sanitaire units en tenslotte het op zijn plaats brengen van de installatie componenten. Deze werkwijze staat garant voor een foutloze zeer snelle opbouw met een hoge kwaliteit zonder faalkosten. Zodra het KASKO staat kan begonnen worden met de afbouw die geheel wordt afgestemd op de wensen van de bewoners.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Biobased bouwen

Onze partners