Meiling Interieur & Decoratie

Adres

Kerkstraat 90
3882 BT Putten

Telefoon 0341 369 009

Website http://www.meilingputten.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

NIEUWE WOONKAMER INRICHTEN

U wilt uw nieuwe woonkamer inrichten? Met de juiste sfeer en in de stijl die bij u past? Die inspiratie op in onze sfeerrijke winkel. U vindt hier niet alleen circa 10.000 kleuren verf, maar ook duizenden representatieve staaltjes van raambekleding, vloerbedekking en behang.

Laat u adviseren door onze interieurstyliste

Het is onze ervaring dat mensen meestal ideeën genoeg hebben voor de inrichting van hun nieuwe woonkamer. Een stuk lastiger blijkt het vaak om de juiste keuzes te maken. Het is namelijk veel verbeeldingsvermogen om ‘van papier’ je woonkamer in te richten. Dan is het verstandig deskundige advies in te winnen. Onze interieurspecialist geeft richting in inhoud aan uw ideeën, wensen en mogelijkheden. Wij helpen u van harte uw thuis te creëren.
Een moodboard door onze interieurstyliste

We kunnen ook een moodboard maken. Dit is een collage van foto’s en kleuren die een beeld geven van uw gedroomde interieur. We geven daarbij ook uitleg over de materialen waarmee we uw interieur willen realiseren. Zo komen we samen tot het beste ontwerp. We maken een plan van aanpak en offerte. En daarna? Aan de slag!
Zelf doen, samen doen of uitbesteden

Aan u de keuze: u gaat helemaal zelf aan de slag, we doen het samen of u besteedt alles aan ons uit.

Branche
Winkels
Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @MeilingAdvies

Onze partners