Meiling Meesterschilders Spuiterij

Adres

Hoge Eng Oost 27
3882 TM Putten

Telefoon 0341 369 009

Website http://www.meilingputten.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

SCHILDERWERK, ONDERHOUD EN RENOVATIE

Een professionele schilder nodig voor nieuwbouw, onderhoud of renovatie? De meesterschilders van Meiling combineren superieur vakmanschap met een uiterst klantgerichte instelling. Of het nu gaat om een groot bedrijfspand of om één huis. Professioneel vernieuwen, dát is onze drijfveer. wij werken voor onder meer bedrijven, aannemers, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren.

Alleen schilderwerk

Veel van onze schilders hebben de opleiding tot Meesterschilder gevolgd. Dat is de hoogste graad als vakschilder. Dit biedt u de zekerheid dat ons schilderwerk er niet alleen mooi uit ziet, maar bovendien lang meegaat en optimale bescherming biedt. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het schilderwerk, maar we hebben oog voor de algehele staat van het onderhoud. Als we toch bij u aan het werk zijn, kunnen we het niet laten om de conditie dakgoten, dakbedekking en hang- en sluitwerk even te inspecteren.
Het totale onderhoud

Wilt u het complete onderhoud aan uw bedrijfspand uitbesteden aan één partner? Meiling Meesterschilders is graag uw onderhoudspartner. Met Meiling Planmatig & Duurzaam Onderhoud: een compleet onderhoudsplan voor uw bedrijfspand, zorggebouw of ander object. Dit doen we in samenwerking met gespecialiseerde dakbedekkers, glaszetters, loodgieters en andere vakspecialisten. Wij fungeren als hoofdaannemer en zijn dus uw vaste aanspreekpunt. Dat is handig en zeer (kosten)efficiënt. Zo’n onderhoudsplan is altijd maatwerk. Uw wensen en mogelijkheden staan centraal. Samen komen we daar altijd uit.
Een rendementsplan op maat

Aan de hand van uw situatie en budgetwensen, bepalen we de criteria waaraan het onderhoud moet voldoen. Door vervolgens een rendementsplan op maat te maken, realiseren wij het onderhoud met de laagste kosten over langere termijn. Hiermee heeft u de zekerheid van een goed onderhouden woning en krijgt u duidelijkheid door inzicht in de benodigde investering.
Voor particulieren: het Schilder Rendement Plan

Particulieren kunnen bij ons terecht voor het Schilder Rendement Plan. Hiermee verrichten wij periodiek onderhoud aan uw schilderwerk.
Met VCA en ISO-certificaat

Meiling Meesterschilders is sinds 2000 VCA- en ISO-gecertificeerd. Elk jaar vindt een evaluatie plaats om te bepalen of we onze veiligheid en kwaliteit nóg verder kunnen verbeteren.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @MeilingAdvies

Onze partners