MijnRaamdecoratie

Adres

Ambachtsweg 8a
3161 GL Rhoon

Telefoon 010 - 720 04 00

Website https://www.mijnraamdecoratie.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

MijnRaamdecoratie is dé online specialist in raamdecoratie op maat. Via MijnRaamdecoratie bieden we u hoge kwaliteit raamdecoratie op maat, voor de laagste prijs. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • Houten jaloezieën
  • Bamboe jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Gordijnen

Via de webshop kunt u eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen, waarmee u thuis kunt kijken en vergelijken welke kleur en welk materiaal het beste past bij uw woonwensen. Nadat u de gewenste kleur heeft bepaald, kunt u uw nieuwe raamdecoratie online verder samenstellen. 

De verschillende soorten raamdecoratie worden in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor wij goed zicht kunnen houden op de kwaliteit van iedere jaloezie, rolgordijn, vouwgordijn of overgordijnen. En komt u er niet uit of wilt u advies ontvangen? Dan staat ons team met stylisten en monteurs voor u klaar. Niet voor niets worden we beoordeeld met een 9,2 door onze klanten.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Wij werken samen met het merk A House of Happiness voor onze vouwgordijnen en overgordijnen. In de A House of Happiness gordijnen worden namelijk PET flessen verwerkt, die gesmolten worden en waaruit draad gesponnen wordt. Daarnaast worden ook restanten uit de t-shirt industrie gebruikt om de gordijnen en vouwgordijnen te produceren. Zo krijgen verschillende materialen een tweede leven. 

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor bamboe jaloezieën. Bamboe is een snel groeiend houtsoort. De plant wordt gesnoeid en niet gekapt, waardoor de plant in leven blijft. De isolerende werking van bamboe jaloezieën in uw woning mag u ook niet vergeten. En door de structuur van bamboe is deze vorm van raamdecoratie slijtvast en gaat dus lang mee.

Onze partners