Mike Tekst en Beeld

Adres

George Sturmplantsoen 2
6709 TC Wageningen

Telefoon 06-50550503

Website http://www.miketekstenbeeld.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Mike Raanhuis (1975) is tekstschrijver, journalist en fotograaf. Met name de bundeling van tekst én beeld is een USP die voor veel branches en vakgebieden van toegevoegde waarde kan zijn. Denk hierbij aan interviews inclusief professionele portretten, maar denk ook aan volledige bedrijfsreportages en reisreportages in binnen- en buitenland. Mike Raanhuis levert met Mike Tekst & Beeld professionele tekst en fotografie voor oa. KLM, KPN, Eneco, Jaarbeurs Utrecht, Peugeot Nederland en diverse automotive titels. Het plezier, de passie en de liefde voor het vak moeten telkens weer van de pagina's afspatten.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Al sinds de oprichting werkt Mike Tekst & Beeld nagenoeg papierloos. Dat wil zeggen dat er louter en alleen digitaal wordt gefactureerd en dat teksten niet of nauwelijks worden afgedrukt. Nalezen gebeurt op het scherm. Om op de plek van bestemming te komen wordt gekozen voor een zo groen (lees: schoon) mogelijke manier van transport. Sowieso is de bedrijfsauto voorzien van één van de nieuwste en meest efficiënte LPG-installaties die momenteel te koop is.

Wanneer er voor reisverhalen wordt gevlogen, zorgt Mike Tekst & Beeld er uiteraard voor dat de CO2-uitstoot van de luchtmijlen wordt gecompenseerd. Bewust bezig zijn met reizen is wat Mike Tekst & Beeld betreft niet een gunst maar een plicht.

Twitter @miketekstbeeld

Onze partners