MobilityLabel

Adres

Nieuwegracht 1
3512 LB Utrecht

Telefoon 06-28769187

Website https://www.mobilitylabel.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

MobilityLabel is gespecialiseerd in het kwantificeren, optimaliseren en verduurzamen van het mobiliteits- en vestigingsbeleid van middelgrote en grote werkgevers. Wij doen dit aan de hand van door ons ontwikkelde -in de praktijk bewezen- standaarddiensten en individueel maatwerk. Onze aanpak is analytisch, cijfermatig en fact-based.

MobilityLabel faciliteert werkgevers met het inzichtelijk maken en optimaliseren van mobiliteit. Met onze geavanceerde mobiliteitsanalyses zien organisaties waar het woon-werkverkeer valt te verbeteren, welk beleid hier het beste bij past en kunnen ze ontdekken wat vanuit het oogpunt van mobiliteit hun meest duurzame nieuwe vestigingsplaats is. Met onze mobiliteits-simulatietool MobilityAnalyst neemt u zelf plaats achter de knoppen en kunt u spelen met alle relevante parameters van uw mobiliteitsbeleid. Verschuif de schuifjes en zie direct hoeveel uw organisatie kan besparen, waar u kunt verduurzamen en wat de impact hiervan is op uw organisatie, medewerkers, budget en milieu.

Bent u op zoek naar een goede analyse van het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wilt u weten hoeveel kilometers uw medewerkers reizen? En hoe ze dat doen? Wat de CO2-uitstoot is van al die reisbewegingen? En wilt u weten hoeveel medewerkers ook op een andere manier zouden kunnen reizen? Voor wie OV of fiets wel of niet een alternatief zou zijn? En wat het thuiswerkpotentieel is? Het antwoord op deze vragen – en méér – krijgt u met de mobiliteitsanalyse van MobilityLabel.

CORONA-UPDATE: Lees op deze pagina meer over satellietkantoren en hoe het uw organisatie kan helpen aan extra flexibele kantoorruimte en bijdraagt aan de continuïteit en bereikbaarheid van uw (anderhalvemeter)bedrijfsvoering!

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter @MobilityLabel

Onze partners