Moods Hairsalon

Adres

Molenaarstraat, 2a
2352 RD Leiderdorp

Telefoon 0715892562

Website https://www.moods-hairsalon.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Moods Hairsalon is een gecertificeerde haarvriendelijke/natuur kapsalon waar gewerkt word met uitsluitend biologische producten. Natuurlijke producten zijn beter voor je haar, je hoofdhuid en het milieu.

We leven steeds bewuster en uiteraard zijn de haarproducten daarin ook belangrijk, of je nu je haar wilt kleuren en verzorgen op een bewuste manier of allergisch bent.

Moods Hairsalon kleurt met plantenkleuring en mineralen kleuren. 
Moods Hairsalon is gespecialiseerd in plantenkleur.
Moods Hairsalon is gespecialiseerd in hoofdhuidproblemen. 
Moods Hairsalon knipt uw krullen volgens de Global Curl methode.

Ik wist al van kinds af aan dat ik het kappersvak in wilde. Toen ik 16 jaar was ging ik naar de Emily Knappert in Leiden om de opleiding tot Allround Kapster te volgen.
Dat is al bijna 30 jaar geleden. Ik hou van dit vak en doe mijn werk met heel veel passie!

Onder dat haar zit een persoonlijkheid.
Daarom is luisteren naar de wensen van mijn gasten het aller belangrijkste!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Ik vind het belangrijk om met gezonde producten te werken zoals bijvoorbeeld producten met goede ingrediënten en goede ph waarde.  Zo vind ik het ook belangrijk dat de producten ook ingezet kunnen worden voor haar- en hoofdhuidproblemen.  
Het haar word gekleurd met plantenkleuren die 100% biologisch zijn. Verder heb ik zoveel mogelijk aangepast in de salon, zoals Led-verlichting, waterbesparende kraan, afgeknipt haar word gerecyceld, afval scheiden zoals ik thuis ook doe. Te veel om op te noemen! ZO probeer ik de mensen om me heen bewuster te maken.

Milieukeurmerken

Onze partners